Hogy fogjuk bírni anyagilag? Már lassan gyomoridegem van.
ha nem vagy jó matekos,hiába végzel el oylan szakot ami matekfüggő,nem fogod tudni ellátni a munkád-már ha lesz mert tólkinálat van közgázosokból és mérnökökből. ha szereted a biológiát miért nem azt tanulod? természettudományos végzettségűekből hiány van,biológus,geológus stb lesz a keresett,nézz csak körül.
teljesen értelmetlen amit csinálsz,ne is haragudj. mehettél volna simán államira biológiából pl, és MA-ra pedig szinte bármilyen irányba!!
pont ez a baj a diplomások többségével: eszük semmi,de milliomos közgazdászok meg bankárok akarnak lenni. ha ennyire nem vagy életrevaló,mi lesz veled? és átmehetsz levelezőre is,és akkor tudsz nappalin dolgozni.
Kínaiul beszélek, vagy tényleg nem érted, hogy nem kapok munkát? Azonnal átmennék levelezősre, vagy egyéni tanrendesre, ha egyszer felhívnának. ÉS nem azon sírok, hogy anyáék tartanak el de sz@r nekem, hanem, hogy ennyivel sem tudom segíteni őket. Hogy még egy retkes állást sem kapok Kelet-Magyarországon.
Igazából most döbbentem rá, hogy a válaszadók fele funkcionális analfabéta.
Egyéniséget? miért művésznek készülsz? mert ha nem, akkor elárulok egy nagy titkot: senkit nem érdekel az egyéniséged, csak az, hogy mennyire bírod a melót, és milyen minőségben végzed.
Elég baj az, hogy sokan csak azért kerülnek be egy képzésre, mert ki tudják fizetni a tandíjat, mert egyébként az elvárt színvonalat (pontszámban kifejezve) már nem tudják teljesíteni. Nem kellene azt bántani, aki "bemagolja" az anyagot, és jó tanuló. Ha matekos tárgyaitok vannak, akkor talán nem pusztán magolásról van szó, hanem talán érteni is kell a dolgokat,nem? Vagy akkor neked miért nem megy a bemagolás? Ahhoz csak a hátsód kell, amire leülsz.
Reális meglátásokat kaptál, mit kell ezen kiakadni?
Nem vagyok funkionális analfabéta, először is, de leírom, a többiek miért mondják, h veszett ügyed van.
Honnan szerezhetnél pénzt?
1. diákmunka - írtad, hogy nem kapsz
2. tanulmányi ösztöndíj - ezt is írtad, hogy nem éred el (meg úgy tudom, fizetősök nem is kaphatnak, de ebben nem vagyok biztos)
3. szoiális ösztöndíj - mivel fizetősön vagy, ilyet nem igényelhetsz
4. diákhitel - ebből fizeted az iskoládat, mert fizetősön vagy
Látod, folyton abba ütközünk, hogy fizetősön vagy :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!