Megölte gyermekét. Mi a véleményed erről a nőről?
A szülés utáni depresszióra akarják kenni a dolgot.
Megölt egy gyermeket,és ennyi?
Kész?
Mindent újra lehet kezdeni? [link]
Emberek valaki belegondolt abba hogy egy kisbaba halt meg egy fagyasztóba?!Ahelyett hogy az anyukája meleg mellkasán feküdt volna?!Egyedül volt egy hideg helyen és meghalt,ma már majdnem 3 éves gyerek lenne!!!!!!
Börtön vagy elzárás!!!!
# 32
nem kellene az állam pénzét ilyenekre pazarolni(ebbe ne menjünk bele jobban). az ilyeneket fel kellene akasztani, vagy máglyán elégetni
Lassan 3év és két szülés után mertem magamnak bevallani, hogy GÁZ van. Ez nem csak kialvatlanság, nem csak a monoton élet...
Sokan mire észrevennék már csámcsognak rajta az emberek. Amíg nem vagy olyan helyzetben, addig honnan tudod milyen ez? Erre nem elég bevágni egy tábla csokit, hogy boldogsághormon...
És sokszor az anya nem is tudja bajban van, a család meg lesexrja, hogy gáz van...
Basszus! Nem is olvastam végig a hozzászólásokat, mert egy idő után kiakadtam.
Nekem van gyerekem. Tudom milyen a szülés utáni depresszió, volt benne részem.
És ennek ellenére azt gondolom, hogy ugyanúgy kellene elbírálni, mintha egy felnőttet ölt volna meg.
Te jó ég! Na, nekem is megvan a véleményem rólad kérdező, agyonütni egy kutyát, pfeejj, micsoda mocsadék vagy.
Már a gondolat is, hogy ezt hoztad fel példának.
Hallod nem azért már de te annyira IDIÓTA vagy,h gondoltam azért szólok már neked!
Te vagy egy nagy MOCSADÉK,aki nem tud a sorok mögött olvasni,már elnézést a cifra kifejezésért,(persze nem tőled)jó nagy betűs Paraszt vagy így ócsárolni egy ismeretlent!
Én arra írtam te nyominger,hogy az is bűn ha valaki állatot üt agyon, ha pedig egy emberi életet vesz el,az még nagyobb bűn!
FOGALMAZÁS KAPÁSBÓL 1-ES NYOMORONC!
Azoktól akik olvassák a hozzászólásaimat,azoktól bocsi,nem szokásom így leugatni senkit,de ez felb.szott!
"Azért ez mégsem egy kutya,amit ha nem tudok etetni,akkor agyonütöm."
EZT MÁR NEM OLVASTAD EL NYOMIKÁM?
"Elvégre,és szerencsére most már ezt is szigorúan veszik."
Te sötétség leple!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!