Milyen reakciót vált ki belőled, ha meghallod, hogy egy anya megint megölte saját gyermekét?
Milyen reakciót??
7 hós kismama vagyok, elindult a párom munkába, épp ágyaztam be ....és amikor meghallottam a híreket én úgy maradtam!! Csak néztem, hogy-......úristen!!!
A pocimhoz nyúltam és csak annyit tudtam hajtogatni, hogy "jajj, istenem...." :(
Aztán azon gondolkodtam, talán jobb lett volna, ha rögötn elkapcsolok a hírekről...dehát nem tudthattam mi jön...
Nem pozitív dolog, sőt sajnálatos, de kétlem, hogy a világ összes problémáját a nyakunkba tudnánk vagy kellene venni.
Naponta ezerszám halnak meg gyerekek gyilkosság, éhezés, bántalmazás miatt,s zerte a világon.
Bármennyire is tragédiának tartom, ha minden egyes ismeretlen gyereket napokig gyászolnék, nem is lenne saját életem.
A gyilkosság nagy bűn. Hogy e mögött mi áll, azt nem tudjuk. [Bár nulla pontos leszek] - de a magzatgyilkosság nagyobb baj. Miért? mert ez a gyilkos - megkapja bűnetetését a földi igazságszolgáltatástól. Az égi felé neki ugyanúgy kell kérni, mint bármely más embernek a bűnbocsánatot.
A magzatgyilkos pedig elhiteti magával: dönthet egy élet fölött. Nagy hazugság- és talán soha nem is derül ki itt a Földön.
"De nem lehet megölni egy magzatot halhatatlan lelke van. A túlvilágon szembe jön vele a véres magzat: Isten hozott ,édesanyám."- mondta Böjte Csaba testvér, aki már 2200(!) gyermek életmentésével foglalkozik.
Úgy beszélnek a magzatgyilkosok néha, mint egy foghúzásról. Az emberről, a lélekről, a teremtésről ,
az isteniről való ilyen mertékű elzárkózás és tudatlanság:bűn. Elfedett bűn.
*
"Fedő bűnnel sikerült eltakarnom azt az igazit, azt, amit nem, nem, nem lehet elviselni, se kimondani "
-
"Bűn az, minek nyomát is sikerül eltüntetnünk"
– írja Pilinszky.
-AnonimAnna
:( Ez olyan igazságtalan
Ha már egyszer megszületik,akkor miért? Fel nem bírom fogni...
És hányszor lehet azt olvasni ha tinilány terhes lett,félt megmondani otthon és nem kellett neki a gyerek,ezért szülés követően megszabadult tőle. Akkor inkább abortusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!