Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen reakciót vált ki...

Milyen reakciót vált ki belőled, ha meghallod, hogy egy anya megint megölte saját gyermekét?

Figyelt kérdés
Nekem szörnyű érzés, napokig ott van a gondolataim között és szó szerint képes vagyok rosszul lenni fizikailag.
2011. ápr. 21. 09:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
Nekem mindig a barátnőm jut eszembe, aki éveket, pénzt, időt nem sajnálva kűzd egy babáért (egyre elkeseredettebben!) és a jóisten nem ad neki, ilyennek pedig ad! De ha már így van, miért nem adja az ilyen szemét nő (mert anyának nem nevezem!), oda olyannak aki szeretne gyermeket, de nem adatik meg neki. :(
2011. ápr. 21. 09:10
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

Milyen reakciót??

7 hós kismama vagyok, elindult a párom munkába, épp ágyaztam be ....és amikor meghallottam a híreket én úgy maradtam!! Csak néztem, hogy-......úristen!!!

A pocimhoz nyúltam és csak annyit tudtam hajtogatni, hogy "jajj, istenem...." :(

Aztán azon gondolkodtam, talán jobb lett volna, ha rögötn elkapcsolok a hírekről...dehát nem tudthattam mi jön...

2011. ápr. 21. 09:15
 3/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem pozitív dolog, sőt sajnálatos, de kétlem, hogy a világ összes problémáját a nyakunkba tudnánk vagy kellene venni.

Naponta ezerszám halnak meg gyerekek gyilkosság, éhezés, bántalmazás miatt,s zerte a világon.

Bármennyire is tragédiának tartom, ha minden egyes ismeretlen gyereket napokig gyászolnék, nem is lenne saját életem.

2011. ápr. 21. 09:21
 4/23 anonim ***** válasza:
95%
miért mi történt?
2011. ápr. 21. 09:48
 5/23 anonim ***** válasza:
67%

A gyilkosság nagy bűn. Hogy e mögött mi áll, azt nem tudjuk. [Bár nulla pontos leszek] - de a magzatgyilkosság nagyobb baj. Miért? mert ez a gyilkos - megkapja bűnetetését a földi igazságszolgáltatástól. Az égi felé neki ugyanúgy kell kérni, mint bármely más embernek a bűnbocsánatot.

A magzatgyilkos pedig elhiteti magával: dönthet egy élet fölött. Nagy hazugság- és talán soha nem is derül ki itt a Földön.

"De nem lehet megölni egy magzatot halhatatlan lelke van. A túlvilágon szembe jön vele a véres magzat: Isten hozott ,édesanyám."- mondta Böjte Csaba testvér, aki már 2200(!) gyermek életmentésével foglalkozik.

Úgy beszélnek a magzatgyilkosok néha, mint egy foghúzásról. Az emberről, a lélekről, a teremtésről ,

az isteniről való ilyen mertékű elzárkózás és tudatlanság:bűn. Elfedett bűn.

*

"Fedő bűnnel sikerült eltakarnom azt az igazit, azt, amit nem, nem, nem lehet elviselni, se kimondani "

-

"Bűn az, minek nyomát is sikerül eltüntetnünk"

– írja Pilinszky.

-AnonimAnna

2011. ápr. 21. 09:54
 6/23 anonim ***** válasza:
76%
mi történt?
2011. ápr. 21. 10:16
 7/23 A kérdező kommentje:
Most legutoljára azt mondták, hogy egy nő bedobta a kályhába újszülöttjét és megpróbálta elégetni.
2011. ápr. 21. 10:22
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

:( Ez olyan igazságtalan

Ha már egyszer megszületik,akkor miért? Fel nem bírom fogni...

És hányszor lehet azt olvasni ha tinilány terhes lett,félt megmondani otthon és nem kellett neki a gyerek,ezért szülés követően megszabadult tőle. Akkor inkább abortusz

2011. ápr. 21. 10:27
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy le leszek pontozva, de elmondom: én ilyenkor jobban sajnálom az anyát, mit a kisbabát. Mert végtelenül elszomorít, ha arra gondolok, hogy egy embernek olyan sötét lelke van, annyira indulattal, gyűlölettel és félelemmel van tele, hogy ilyet tegyen. Egyszerűen szánom azt a szegény embert, aki ilyen lélekkel rendelkezik.
2011. ápr. 21. 10:41
 10/23 anonim ***** válasza:
67%
Lehet hogy az a gyerek jobban járt így, mintha az a nő aki ezt tette vele, nevelés címszóval borzasztó életet "biztosított" volna neki. Én amúgy nem nézek híreket, és nem is hallgatok, így nem sokkolnak ezek a dolgok.
2011. ápr. 21. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!