Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen reakciót vált ki...

Milyen reakciót vált ki belőled, ha meghallod, hogy egy anya megint megölte saját gyermekét?

Figyelt kérdés
Nekem szörnyű érzés, napokig ott van a gondolataim között és szó szerint képes vagyok rosszul lenni fizikailag.
2011. ápr. 21. 09:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hogy milyen reakciót? Legszívesebben belelőném egy árokba!!!!!!!!
2011. ápr. 26. 11:49
 22/23 anonim ***** válasza:
soha nem látta be hogy hibázott,mindig letagadja szerinte ő nem csinál és nem hibás semmiben.hát ez van...tök mind1 mindig gyűlölni fogom még halála után is!
2011. ápr. 26. 12:08
 23/23 anonim ***** válasza:

ferike86: 04.22-23.18ban írtam valamit. Próbáld meg, nem fogod szeretni, utána sem, - de elmúlik ez a keserűség Rólad. Inkább közömbös lesz. És a dolgaidban nem fog zavarni, azokat szabadon teheted- nincs a hátadon ez a keserűség-púp. Szabadabb, boldogabb ember lehetsz. Ezért.

Amikor mondod: megbocsátok neked, anyám -ne indokolj, ne sorold a bűneit. Miért? mert ő PONTOSABBAN TUDJA, mit

vétett ELLENED!!! mit, mikor, hogyan. HA csak a megbocsátást mondod neki, feltolul benne, amit vétkezett ellened. Ez ellen a mondat elln nincs ellnvetés!!!!

Tehát nem ezredik vita-veszekedés - est kellene, hanem, hogy ő belássa, nem lehet bűntetlenül véteni a másik ember ellen, főleg nem az ellen, aki kicsisége és magatehetetlensége révén nem is tud védekezni. Amikor megbánja- sírni kezd- Terólad lemegy a teher. Furcsa? Paradoxon? lehet ,de így működik.

2011. ápr. 26. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!