Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen reakciót vált ki...

Milyen reakciót vált ki belőled, ha meghallod, hogy egy anya megint megölte saját gyermekét?

Figyelt kérdés
Nekem szörnyű érzés, napokig ott van a gondolataim között és szó szerint képes vagyok rosszul lenni fizikailag.
2011. ápr. 21. 09:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul esik, mivel annyi, de annyi pár küzd egy babáért.

Viszont ha valaki előre tudja, hogy beteg lesz a pici - pl. fogyatékos -, és elveteti, azt nem ítélem el, mert nem csak a gyereke, hanem a saját életét is tönkreteszi.

Megint más kérdés, ha valaki úgy áll anyagilag. Szintén nem ítélem el. Most lehet köpködni, de ha előre tudja, nem tud neki megadni mindent, akkor miért szenvedjen a csöppség. És lehet jönni árvaházzal, nevelőszülőkkel stb. De amíg nem jártatok árvaházba, vagy nem tudjátok, mennyit kell küzdeni ahhoz, hogy valaki örökbe fogadhasson, addig ne ítélje el a másikat.

2011. ápr. 21. 11:08
 12/23 anonim ***** válasza:
83%

Elszomorít...

Hogy annyi nő van a világon, aki hiába vár a babára és nagyszerű szülő lehetne.

Hogy még mindig ott tart a fiatalok szexuális felvilágosítása ahol. És hogy még felnőtt nőknek sincs halvány dunsztjuk sem a fogamzásgátlásról és a testük működéséről.

Hogy ezeket a nőket, akik megölik a saját gyereküket, nem ítélik minimum életfogytra.

2011. ápr. 21. 11:13
 13/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem túlzottan érint. Ha mindenki baját magamra venném akkor már rég a diliházban dekkolnék. Tudom hogy rosszat tett, és én sosem tennék ilyet. De idegenek iránt, tv-n, rádión keresztül nem nagyon tudok mit érezni. Meg ilyenkor eszembe jut hogy ez talán azoknak a hibája is akik szerint mindenkinek kötelező gyereket szülni és aki nem teszi nem is ember. Lehet hogyha nem lenne ez a nyomás, ha egyszerübb lenne gyereket időben elvenni meg ilyenek, akkor kevesebb baj történne.
2011. ápr. 21. 11:27
 14/23 anonim ***** válasza:
70%
nem érdekel, egyszerűen nem érdekel mások baja,mert attól hogy sajnálom őket még nem lesz semmi, plusz ,mindig is lesznek ilyen esetek és kész.Persze meglep hogy mit meg nem tesznek az emberek és van amelyikre azt mondom szegénykék de ennyi,engem csak a közeli szeretteim problémája érdekel, persze mindenkit meghallgatok de ennél többet nem lehet tenni
2011. ápr. 21. 11:52
 15/23 anonim ***** válasza:
76%

Négy év után végre sikerült idén lombikkal teherbeesni. 9 hetesen azonban meghalt a magzatunk...így gondolom el sem kell mondanom mit vált ki belőlem mikor ilyet hallok.

Ha kórházba hagyja, szülőkre talált volna a kisbaba. Sokan várnak arra, hogy végre szülők lehessenek.

2011. ápr. 21. 12:08
 16/23 anonim ***** válasza:
25%
Az hogy az ilyen nőket ivartalanítani kéne és örökre bezárni. Másik mindent megtennének egy babért az ilyen utolsó dögök meg képesek ártani annak az ártatlan kis csöpségnek a saját gyermeküknek.
2011. ápr. 21. 14:10
 17/23 anonim ***** válasza:
én meg szívesen megölném az anyámat....
2011. ápr. 21. 21:45
 18/23 anonim ***** válasza:

off

kedves ferike86, biztos sokat követtek el ellened, ártottak Neked, de ha a szenvedéstől szabadulni akarsz,

és nem mélyebbre kerülni benne, könnyebbnek érezni az életet, látni a világ szépségét, akkor figyelj,

sok - sok tapasztalat és bölcsek szavát megszívlelve mondom:

csak egy megoldás van: Megbocsátani az ellenem vétkezőnek.

Mondd ki, mondd el : Megbocsátok neked!

és figyeld a változást, a környezetedben és magadban.

2011. ápr. 22. 07:48
 19/23 anonim ***** válasza:
hidd el annyir rosszat kaptam tőlle és kapok hogy egyszerűen úgy érzem ha meghal soha nem fogok tudni megbocsájtani...gyűlölöm...senki,senki nem kapott szülőtől annyi rosszat mint én!
2011. ápr. 22. 20:31
 20/23 anonim ***** válasza:

ferike86: elhiszem,és nagyon-nagyon nagy baj ez.

De mégis, kérlek, próbáld meg amit mondtam.

Sajnos minden más lefele nyom, csak ez, ami kiemel ebből a bajból, rossz indítatásból.

Próbáld meg: Megbocsátok neked,anyám.

Addig mondd (indulat nélkül, kicsit közömbösen),

amig sírni nem kezd.

Akkor megbánja (lehet ám, hogy már bánja,hogy rossz volt Hozzád, de akkor tudatosul), és elmúlik ez Rólad.

A világ szép. Így, utána észre fogod venni.

2011. ápr. 22. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!