Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek, hogy megcsal....

Nagyon félek, hogy megcsal. Gáz ha ennyire féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
nemrég volt 1 fotózásom, volt 1 modellem akinek úghy láttam hogy bejött barátom, egyfolytába bámulta a kiscsaj. Barátom egyszer kedvesen rámosolygott, de nem flörtölésképp csak amolyan viszonzásképpen, de ő nem bámulta a lányt. a csaj bejelölt engem közösségin, és félek hogy mivan ha barátomat is bejelöli és megcsal vele a barátom és elkezdenek dumálni meg flörtölni:(
2012. jan. 9. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem bízol meg benne, ennyi.

Az ilyen kapcsolatnak milyen jövője van, ahol 0 a bizalom?

Már bocsi.

De azért sok boldogságot.

2012. jan. 10. 01:16
 12/13 anonim ***** válasza:
A sok hisztiddel el fogod veszíteni....
2012. jan. 10. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem mutatta jelét, hogy megcsalna, akkor nem értem, mire jó ez az idegeskedés. Ha elege lesz ebből, valóban lépni fog...szerintem ne stresszeld magad ezen.
2012. jan. 10. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!