Hány gyereket szeretnél?
Lányt vagy fiút? Kort és nemet is írjatok! Azt is írhatjátok, hogy mi lesz a nevük, ha már tudod, tudjátok. Köszönöm!
Én hármat szeretnék: Egy fiút, egy lányt és még egy fiút. Az első kettőt még harminc év előtt szeretném, de az se baj, ha később jönne. A neveket még nem tudom.
nem szeretnénk a párommal gyereket.
Ha mégis úgy adódik, hogy idővel szeretnénk akkor is kb 10 év múlva. Egyszerűen nem vagyunk szülőknek valók és nem is szeretnénk azok lenni.
én: 30/f párom 29/n
2-őt, talán a fiúkat jobban preferálnám, ha választhatnék. 30-nál előbb nem hiszem, hogy jönni fognak, mivel még egyelőre az apjukat sem találtam meg. Fiú név: Ábel, Zoltán, Márk. Lány: Anna, Zsófia, Linda, Lili, Míra, Friderika (ez utóbbitól mindenki rosszul van, de én nagyon szeretem ezt a nevet) ezek tetszenek.
26 N
2 gyereket szeretnék, jó lenne ha fiúk lennének. Aztán majd kiderül. :) Nem tudom, hogy hány évesen, szívem szerint már holnap, de lehet, hogy majd csak 10 év múlva lesz meg hozzá az anyagi hátterünk. Ha 2 fiam lenne, az első az apukája keresztnevét kapná és most a Nimród tetszik nagyon (apukája neve gyakoribb, szóval nem kicseszés vele, majd nem használja ha nem tetszik) a másik fiam a nagypapám keresztnevét kapná (Sándor) és a második neve Hunor lenne azt hiszem. Majd kiderül.
21/l
Én minimum két gyerekeket szeretnék, kis korkülönbséggel, aztán ha később lesz még pénzünk, kedvünk akkor kb 10 évvel később még egyet vagy kettőt. Én már kb 20 éves korom óta úgy vagyok, ha jönne akkor jöjjön. Idén már a 28-at fogom betölteni, 1,5 éve van egy komoly kapcsolatom, talán jövőre esküdnénk.
Szeretném 30 előtt szülni legalább az elsőt. Fiatal anyuka már nem leszek. Lányt mindenképpen szeretnék, de egy fiút is.
Kislánykorom óta a kedvenc fiú neveim Levente és az Olivér, de páromnak egyik se tetszik. Lánynévből is kb 10 éve tudom hogy a lányom Bíbor lesz, és ezt a párom el is fogadta. Az első gyerekek második névként megkapják a szüleik nevét, párom ragaszkodik a neve örökléséhez, mert már 4 generáció óta minden első fiú ezt kapja.
Első fiunk Márton Gábor, lányunk Bíbor Anna lesz, további lánynévként a Sára,Paula,Kincső, Villő, Kiliána ( tudom különös, de nekem tetszik), fiúnév Ágoston, Pál no meg majd a második fiúnál próbálkoznék újra a nagy kedvenceimmel Leventével és az Olivérrel.
27/N és 27/F
2-t szeretnék :)
Ha lány lesz, több változat jöhet szóba:
Lili, Izabella, Dominika, Tamara, Tímea, Flóra, Csenge.
Fiú:
Dávid a nyerő, illetve a Martin, Bálint...
Nem szeretnék gyereket, szerintem képtelen lennék megnevelni, és tuti beleesnék a tipikus szülőhibákba.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!