Hány gyereket szeretnél?
Lányt vagy fiút? Kort és nemet is írjatok! Azt is írhatjátok, hogy mi lesz a nevük, ha már tudod, tudjátok. Köszönöm!
Én hármat szeretnék: Egy fiút, egy lányt és még egy fiút. Az első kettőt még harminc év előtt szeretném, de az se baj, ha később jönne. A neveket még nem tudom.
Én egyet szeretnék, mind1, hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen!
Magyar nevek közül a Katica és Levente tetszik nagyon, de ha külföldre megyek, akkor Kathryn és Sebastien.
19/L
Mi 3 gyermeket szeretnénk a feleségemmel.
Az első már útban van, kisfiú: Máté.
A többi név ami nagyon esélyes a Hanna, Loretta, és ha fiú akkor Péter, Patrik.
23/F, 20/L
Soha nem éreztem még vágyat gyerek után, de, ha meg is jön a kedv én lányt szeretnék. Tudom mindenki meg fog szólni, nem érdekel, az érzéseim nem én irányítom, de fiút nagyon nem szeretnék.
Azonkívül még beteg is vagyok, szóval ez még neccesebbé teszi, hogy valaha merjek is-e szülni, hogy aztán majd ő is szenvedjen élete végéig... Nem akarok így kitolni senkivel...
22/L
Egyet, lányt. Ha elsőre nem lesz lány, akkor talán max. még egy próbát teszek, de többet nem. Két nevet fogok neki adni, nem írom le, mert egyedi kombináció (de nem Szintia meg Dzsenifer-féle :) ) Ha két lányom lesz, még egy - szintén kettős - lánynév van a tarsolyban, egy kedvenc irodalmi karakteremről. (Nem magyar a karakter, de a neve gyakori magyarul is.)
Fiúneveken is gondolkoztam, de abba a páromnak több beleszólást adok. Azt viszont már 20 éves korom körül elhatároztam, hogy ha lesz lányom, hogy fogják hívni (de a párom benne van gond nélkül :) ).
31/N
Én egy fiút szeretnék és Gábor lesz a neve! Ezt már 10 évesen eldöntöttem, azóta is ezt szeretném. :)
Szerencsére a barátom is Gábor, szóval ő egyetért a névvel. :D 20 éves vagyok most, legkésőbb 23 évesen szeretnék szülni, nem akarok 30as kezdő anyuka lenni. :) Már most is szívesen belevágnék mert lakás, munka megvan, csak azért mégis csak nagy döntés és változás ez, nem akarjuk elkapkodni. :)
2 lányt :) Elizabeth, Bella. Nem akarok ikreket, mert abból csak az lenne hogy egyik féltékenyek egymásra. 25 évesen, vagy utána kicsivel szeretnék gyereket, de ez a gondolkodás még biztos változni fog :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!