Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyereket szeretnél?

Hány gyereket szeretnél?

Figyelt kérdés

Lányt vagy fiút? Kort és nemet is írjatok! Azt is írhatjátok, hogy mi lesz a nevük, ha már tudod, tudjátok. Köszönöm!

Én hármat szeretnék: Egy fiút, egy lányt és még egy fiút. Az első kettőt még harminc év előtt szeretném, de az se baj, ha később jönne. A neveket még nem tudom.

2012. jan. 8. 14:34
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Valaki tudna logikus magyarázatot adni, hogy egy ilyen egyszerű kérdésnél mi értelme van lepontozni?! Szerintem a kérdésre válaszoltam, még csak nem is trollkodtam...
2012. jan. 8. 19:04
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ennyi unatkozó, megkeseredett, szánalmas ember jár erre az oldalra? Na mindegy...
2012. jan. 8. 19:05
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
Ellensúlyozásként mindenkit felpontozok, csak azért is ;)
2012. jan. 8. 19:08
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Kettőt szeretnék, először egy fiút, aztán egy lányt kicsi korkülönbséggel. 25-30 között gondoltam. Név sok tetszik, és mindig más az aktuális kedvenc :D Fiú favoritok a Máté, Levente, Iván; lányban pedig Lilla, Georgina.
2012. jan. 8. 19:52
 35/54 anonim válasza:
100%
Én mindenképpen szeretnék egy kislányt. A neve Emili lesz, de talán ha úgy alakul majd akkor Emili után ha ő már nagyobb lesz, akkor még egyet :)Remélhetőleg még egy lányt és ő Anna lenne. Ha fiam lenne, akkor nem gondolkoztam a nevén. 23 éves vagyok és amint lehetőségem lenne, azonnal szeretnék gyereket.
2012. jan. 8. 21:30
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

off

Felpontozom a felpontozós kommentet. :)

on

2012. jan. 8. 21:33
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, nem azért csináltam :) Csak ezt most tényleg meglepett, sokszor az ilyen hülyeségek veszik el az ember kedvét az értelmes válaszadástól, mert úgyis lepontozzák :S
2012. jan. 8. 21:41
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
*t, bocsi, többet nem off-olok
2012. jan. 8. 21:42
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiút és egy lányt, legalább, vagy 2 fiút és 2 lányt, nem döntöttem még el, de nem számít a nem, de legalább ketten legyenek...
2012. jan. 8. 23:30
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem akarok gyereket, szóval nincs tervbe véve, hogy akkor én most minden áron gyereket fogok szülni, de ha mégis becsúszna, akkor megtartom. Ha lesz gyerekem, max. 1 és kisfiút szeretnék. Legjobban a Bence és a Máté név tetszik. Azt hiszem később se akarok majd gyereket, mert a természetemben van az, hogy nem akarom elkötelezni magam, aztán kitudja, lehet, hogy megváltozik. :)

15/l

2012. jan. 8. 23:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!