Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyereket szeretnél?

Hány gyereket szeretnél?

Figyelt kérdés

Lányt vagy fiút? Kort és nemet is írjatok! Azt is írhatjátok, hogy mi lesz a nevük, ha már tudod, tudjátok. Köszönöm!

Én hármat szeretnék: Egy fiút, egy lányt és még egy fiút. Az első kettőt még harminc év előtt szeretném, de az se baj, ha később jönne. A neveket még nem tudom.

2012. jan. 8. 14:34
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
60%
Én vok a 15-ös, miért kell lepontozni? :(
2012. jan. 8. 17:21
 22/54 anonim ***** válasza:
69%
Én mindig úgy képzeltem el, hogy lesz egy kislányom és egy kisfiam 3 év korkülönbséggel, és a fiú lesz az idősebb. De persze erre kicsi az esély, hogy így össze is jöjjön. Fiú nevek közül nekem a Levente, a Milán és a Marián tetszik nagyon, de persze ez függ a vezetéknévtől is, és a jelenlegi páromnak ezek közül egyik sem tetszik, szóval ha vele lesz közös gyerekem, akkor egy negyedik nevet kell majd találnunk. Lány nevek közül tetszik a Fruzsina, Zoé, Regina, Rebeka, meg még nagyon sok, ezek közül egyelőre nehezen tudnék választani. De még van időm ezen gondolkodni, 19 éves vagyok. :) Bár fiatal anyuka szeretnék lenni, az elsőt 23 éves koromra legkésőbb szeretném megszülni.
2012. jan. 8. 17:34
 23/54 anonim ***** válasza:
65%
Egyet sem.
2012. jan. 8. 17:38
 24/54 anonim ***** válasza:
70%

1-et szeretnék, a mai világban nagyon nehéz gyereket nevelni úgy gondolom.

30 éves korom előtt szertném még. Mindegy hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen.

Hát lánynevek közül nekem semmi sem tetszik, talán a Rozina vagy az Inez.

Fiú név talán: Botond vagy Ármin. Persze az apucinak is lesz beleszólása :D

19/N

2012. jan. 8. 17:45
 25/54 anonim ***** válasza:
91%
Én nem is értem, hogy ebben a témában ki és milyen megfontolás alapján pontozza le a hozzászólásokat, de hát egészségére.
2012. jan. 8. 18:01
 26/54 anonim ***** válasza:
88%
25-ös! Én sem értem... engem kb azért pontoztak le, mert egészséges gyereket szeretnék.
2012. jan. 8. 18:03
 27/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Mindenkinek ment a zöld kezecske. Jöhetnek még amúgy.
2012. jan. 8. 18:27
 28/54 anonim ***** válasza:
83%
én legalább kettőt de inkább hármat. legyen fiú és lány is, mindegy milyen arányban :) - 24-F
2012. jan. 8. 18:38
 29/54 anonim ***** válasza:
83%

Most vagyok 22 éves, idén nyáron lesz a lagzink, 1-2 évet mindenképp akarunk várni, vagyis 24 éves koromban már szeretnék anyuka lenni. Lányt szeretnék, vőlegényem fiút elsőnek. :) De mindenképp 2 gyereket akarunk!

A neveken még nem gondolkoztunk, az még egy picit korai. :)

22 éves menyasszony.

2012. jan. 8. 18:44
 30/54 anonim ***** válasza:
83%
Egyet sem.
2012. jan. 8. 18:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!