Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én lennék a bunkó, felforgató...

Én lennék a bunkó, felforgató elem?

Figyelt kérdés

Az van, hogy 7 éve vagyunk külön az ex férjemmel, van 2 gyermekünk. Azóta megnősült, gyermek is van az új feleségével. Soha nem piszkáltam őket, nem keserítettem meg az életüket.

A kisebbik gyermeket tavaly megkeresztelték, engem nem hívtak meg (végülis mi közöm hozzá). Most lesz az elsőáldozás.... elmennék, de nem akarok balhét, bár ezt nem én csinálnám, hanem az új asszonyka, akire soha nem szóltam egy rossz szót sem. Az ex férjem eleinte ellenségesen állt hozzám, most már úgy-ahogy, de nem piszkál. Szóval elmennék a saját lányaim első áldozására. télleg nem akarok balhét, csak egyszerűen annak ellenére, hogy én nem vagyok templomba járó ember, mégiscsak a lányaimank egy esemény az életükben. nem piszkálnék senkit, csak odamegyek, megnézem, eljövök.... mindezt szépen, halkan, csendben.... Mégis az az érzésem, az új asszonyka megtépne, és nem akarok kellemetlenséget okozni.... na, akkor most mi legyen?

2009. máj. 23. 22:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsáss,de a Te gyerekeidnek az életében miért nem Te vagy a fő szervező?Oké,hogy biztonságban vannak ott is,de akkor is,hogy lehet az,hogy ilyen eseményen anyuka csak egy meghívott(az is nagy nehezen)?Mindegy az,hogy milyen messze vannak ha a gyerekeimről van szó.A gyerekeim életében nem vendég vagyok.Szerintem is változtass a hozzáállásodon sürgősen.
2009. máj. 25. 10:11
 32/33 anonim ***** válasza:
88%

gratula hogy végre a sarkadra álltál!

ugye nem is volt olyan nehéz?

mégegyszer gratula.

2009. máj. 25. 10:39
 33/33 A kérdező kommentje:

O.K., köszi a válaszokat is.

Ma tettem egy lépést... iwiw-en bejelöltem az "utódomat", még egy üzenetet is küldtem neki: megköszöntem a hétvégi kedvességét, írtam neki, hogy remélem, hogy most már elássuk a csatabárdot és a jövőben normalizálódik a két család közötti hangulat, hiszen nincs miért piszkálni egymást....

Na, majd meglátjuk mi lesz ebből, én nem szeretek haragoskodni senkivel, a gyerekeim érdekében pedig bármit megteszek, hogy békében éljenek.

Köszi mégegyzser, mindenkinek!

2009. máj. 27. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!