Szerintetek gáz, ha egy pasi nem jön ki elém a buszmegállóba?
Első randi?
Egyrészről szép gesztus lenne elkísérni téged, másfelől ez a XXI. században nem annyira alapvető dolog, mint régebben. És komolyan ez a kifogása, hogy nincs bérlete? Elég gagyi :)
a párom még 4 év után is kijön elém az állomásra kocsival. Illetve már úgy szoktuk csinálni, hogy fél úton találkozunk gyalog. Én is elindulok, meg ő is, mert nem lakik messze az állomástól.
Ez így nem oké, hogy nem megy eléd:S
23N
Mi 2 éve voltuk együtt a párommal, mikor mentem abba a városba, hová ment egyetemre. "Elfelejtett" kijönni elém a vonatállomásra, csak azért nem mentem haza, egyrészt mert nem volt más járat, másrészt meg 150 km-t utaztam.
Mikor találkoztunk megmondtam neki a szájam ízét. Azóta nem fordult elő hasonló, eltelt 2 év azóta...
Szerintem elég gáz, főleg hogy első randiról van szó...
Szerintem illetlenség, hogy nem megy ki eléd. Nálunk csak akkor fordult elő ilyen, hogy nem jött ki a párom elém, mikor beteg volt. De ez érthető, betegen ne is mászkáljon.
Egyébként mindig kijött elém.
Ettől még lehet rendes pasi, de nem tanították meg az illemre.
A fiam, mikor az első barátnőjével randizott, megkérdeztem, aztán integettél-e neki, mikor elment a busszal.-Nem-mondta-feltettem a buszra, és eljöttem.Hát leszúrtam, hogy ez olyan, mint ha meg akart volna szabadulni a kis csajtól, közben meg élt-halt érte. Nem is lett a kapcsolatból semmi:( A fene gondolná, hogy ilyenre is tanítani kell egy gimnazistát. Jellemző, a férjem sem fordul hátra, hogy lesegítsen a buszról, én meg idegen idős nőknek is nyújtom a kezem. Nem szóltam még a páromnak, hogy nekem ez milyen rosszul esik, egyébként meg jó ember. Hát, nem mindenkibe szorul alapvető intelligencia. Adj még esélyt a srácnak! Meg nevelni is lehet. Pláne ha mesélsz "egy ismerősödről", aki mennyire nem tiszteli a nő nemet:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!