Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleőrülök már! Mit tegyek?...

Beleőrülök már! Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés

lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal, ő 21 éves , én 19 vagyok.

állandó aggódásra ad okot nekem egy régi szerelme, A nagy ex. 2,5 évig voltak együtt , a kapcsolatunk elejétől kezdve téma volt, aztán szóltam neki, hogy nem kellene, nem esik jól... abba is hagyta, bár néha még előjön, de akkoris a szájára csap stb...

Most viszont, én hülye..... Vagy lehet, hogy nem is vagyok annyira hülye hogy megtettem.... elolvastam egy júniusi üzenetváltást az exe anyukájával. Ők nagyon jóban vannak még mindig.

Akkor voltunk 4 hónaposak, tehát tulajdonképpen az elején voltunk még a dolgoknak.

Így érdeklődött a csaj felől :

-a feleségemmel mi a helyzet?

pár mondatváltás utána pedig:

-tudod, ha bármikor hívna, mennék.

na?!?!

ilyenkor mit tehetek??

reménykedjek, hogy ez azóta elmúlt, vagy rettegjek, hogy a csajnak mikor jut eszébe újra a barátom és akkor ennyi volt.

hogyan tudnám ezt a barátommal megbeszélni?? kell egyáltalán... nagyon felhúztam magam, pedig pont ma van a 11. hónapfordulónk...

f@sza...

2012. jan. 7. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Felesége?? Mármint ez csak egy kifejezés, vagy tényleg? Ez így elég durva. Biztos megbeszélném vele a dolgot.
2012. jan. 7. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:

A fiú nem a tiéd!!!Ezt fogadd el így és kész!Nagy a világ.Keress mást.Úgyis őt szereti.Minek kell erőltetni a dolgokat!

Vagy ha mégis annyira oda vagy érte adj neki időt,hogy eldöntse téged akar vagy inkább az exére vár még.

2012. jan. 7. 16:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt írom, de csak pótlék vagy. A srác még mindig az előző csaját szereti, Téged csak azért tart, hogy legyen mellette valaki és ne egyedül kelljen lefeküdnie. :-/

Beszéld meg vele ezt a dolgot minél hamarabb, aztán ha nincs más megoldás folytassátok külön.

2012. jan. 7. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
É nagyon komolyan elbeszélgetnék Vele,mégis hogyan tervezi a jövőt.Ugyanis ha egyoldalú ez a szerelem,tehát csakis Te vagy szerelmes,azzal mások előtt is porig aláz Téged,aki őszintén szereted.Én átértékelném ezt a kapcsolatot,és nem Isten bizony,hogy maradnék benne...
2012. jan. 8. 00:45
 15/16 A kérdező kommentje:

Most kerültem netközelbe.

Még aznap szóba került a dolog, és megmondtam neki, hogy f@sza dolog pótléknak lenni...

erre ő a villamoson viszonylag fennhangos ideges fejjel kifakadt, hogy csak gratulálni tud, hogy 11 hónap után pótléknak gondolom magam.

ezután egy szép hétvégét töltöttünk együtt.

és abszolút nem érzem rajta, hogy pótlék lennék.

azzal az emberrel nem tudsz úgy viselkedni. nem szívesen nyúlsz hozzá, kicsit fintorogva közeledsz mindig, mert nem őt látnád a párod helyén.

ilyen nálunk sosem volt, még akkorsem mikor ezt írta, többször beszéltünk már a dologról, a csajról.

én tudom, hogy hatalmas szerelem volt, de legalább két éve már hogy külön vannak...

2012. jan. 10. 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit, hogy együtt töltöttetek egy szép hétvégét. Lesz még néhány ilyen. A férfiaknál a testi szükség nagy úr ám!.És hogy nincs túl a fickó az exén, az olyan biztos, mint ahogy reggel felkel a nap. Tartsatok egy kis szünetet, hogy eldönthesse, mit szeretne!
2012. jan. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!