Magányosnak érzem magam nagyon. Vannak barátaim de ők sehová sem mennek bulizni. én meg beleőrülök ebbe h itthon ülök. Lehet már egy jó pasira volna szükségem de az sem kell mert nem akarok csalódni többé. Mit tegyek?
Én is így vagyok ezzel. Van pár jó barátom, de ők sose járnak bulizni.. Nem discoba akarok menni, csak házibuliba. De így.. :/
16/L
hát nem az h félünk vagy ilyesmi... de barátokkal az igaz a buli :D
nekem most bulizni van kedvem de nagyon...de nincs kivel menni :S
"Lehet már egy jó pasira volna szükségem de az sem kell mert nem akarok csalódni többé."
Szerintem fiú vagy :) Bocs az OFF-ért
Szerintem lazíts, csináld amit szeretnél. Ha egyszer a barátaid úgysem várják el hogy állandóan velük legyél, akkor ráérsz elfoglalni magadat. Ne tőlük várd, hogy elvigyenek ide-oda. Persze, a legtöbb emberrel így történik, de nem mindenkivel. Mondjuk lányként nehezebb, mert általában többen vagytok mint 1 :D, de akkor fogd az egyik barinődet, és vele együtt lépjetek ki a "szobából".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!