Nagyon magányosnak érzem magam, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
24 éves egyedülálló fiú vagyok. Se barátaim, se barátnőm, és gyakorlatilag családom sem nagyon van csak egy apám. Albérletben élek és a munkám is minimálbéres. Teljesen kilátástalannak látom az életemet, esélyét sem látom egy párkapcsolatnak vagy legalább hogy barátokat szerezzek...
Mit kéne tennem? Tudom, járjak el, ismerkedjek, de én nem vagyok az az ismerkedős típus, nagyon nehezen teremtek kapcsolatot emberekkel.
24 éves vagyok és nincs ez így jól...
2011. aug. 8. 13:08
1/8 anonim válasza:
Szia! Én is tettem már fel hasonló kérdést. Merrefelé laksz? Esetleg barátkozhatnánk.:) 24N
2/8 A kérdező kommentje:
Hát én BP, XX. kerület. Te? :P
2011. aug. 8. 13:18
4/8 A kérdező kommentje:
13:19, lány vagy és budapesti? :D
2011. aug. 8. 13:22
5/8 anonim válasza:
Első vok: én BP 13. ker
Írj privit!:))
7/8 A kérdező kommentje:
Beszélgetnék veled, ha tudnék privát üzenetet írni... :D
2011. aug. 8. 14:19
8/8 anonim válasza:
Látom már kezd is megoldódni a probléma:)
Ha nem szeretsz élőben ismerkedni..ott van a net:)
Ajánlom Hotdog.hu oldalt..nem társkereső oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!