Hogyan bírjam ki? Ti mit tennétek? NAGYON SZERETEM ÉS BELEŐRÜLÖK!
Hogyan bírjam ki?
07.30.-án született a kislányom.
Totál depressziós vagyok.
Párom családjába bekerült állítólag, de én ezt sem hiszem el egy olyan baba, Aki nem azé, Akié valójában.
Párom már a terhességem idején is szemétkedett velem.
Babám meg fél mindentől és óránként kéri a cicit.
Párom kitalálta, hogy nem az Övé a Baba, pedig kié lehetne másé. Totál rá hasonlít.
Én jelenleg nagyon depressziós vagyok, tudom majd apasági vizsgálat megmondja az igazat, de most találtam egy képet Róla a Badoon, hogy "Szeretne találkozni egy nővel, 33-48 év között" ezt már nem bírom ki!!!
Ti mit tennétek???
"Párom családjába bekerült állítólag, de én ezt sem hiszem el egy olyan baba, Aki nem azé, Akié valójában. "
Ezt lefordítanád magyarra?
Csináljon egy apaságit, ha kifizeti... legalább ez nem lesz kérdés.
Mindenki magából indul ki. A férjed is azért vádol téged megcsalással, mert ő félrekefél.
Mit tennék?? Összecsomagolnám a ruháit pár nejlonzacskóba, ráraknám a kinyomtatott társkeresős hirdetést, és az életben többé egy szót nem szólnék hozzá.
Már az válóok, hogy társkeresőn csajozik melletted.Dobd ki a francba, még gyerekkel együtt is találhatsz rendesebbet.Azért fogja rád, hogy nem tőle van a gyerek, mert le akar lépni, és persze gyerektartást nem szeretne majd fizetni.Tedd hivatalossá a különválásotokat, élettársi kapcsolatból is el lehet hivatalos úton válni, ha tagadja, hogy övé a gyerek, akkor apasági tesztet kell csináltatni.Azt ne engedd, hogy megússza a gyerektartás fizetését!
Az ilyen szemét pasasokat kasztrálni kellene mindegyiket!Gyereket csinálni jól esik nekik, felnevelni bezzeg nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!