Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem nem szeretem. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem nem szeretem. Most akkor mi van? Érti ezt valaki? Beleőrülök.

Figyelt kérdés

Nos... van egy barátom, szeretjük egymást. Viszont mostanság elgondolkoztam rajta, hogy mit is érzek valójában. És egyre jobban csak összezavarodom. Ha egyik pillanatban nem hiányzik annyira, máris kétségbe esem, hogy "akkor ez most mi, nem szeretem úgy mint eddig?" És épp itt az ellentmondás. Eszembe jutott, hogy milyen lenne nélküle. Ilyenkor úgy érzem, hogy nem lehetnék már soha senkivel olyan boldog, mint most vele. Mert senki nem lesz ugyanolyan, mint Ő. Meghalnék, ha más lánnyal látnám. És nem tudnék én sem mással lenni, mert az nem Ő lenne. De akkor miért vagyok mégis bizonytalan? Hogy lehet ez? Nem szeretem? Ez biztosan azt jelenti? Eddig minden kapcsolatomban én szakítottam és egyértelműen tudtam, hogy vége, ennyi, nekem ebből nem kell több. És nem is agyaltam rajta ennyit. Ő az első, akit sehogy se tudnék elengedni. Nagyon sokat vagyunk együtt, azt hittem esetleg ez a baj. Most elment egy kis időre (kb. 2 hétre) és hiányzik, nagyon nagyon. Össze vagyok zavarodva... :S

Mit gondoltok külsősként...?

Köszönöm előre is a válaszokat :)

2009. júl. 18. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínű, hogy nem rajongsz már annyira érte. mióta vagytok együtt?
2009. júl. 18. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy 7 hónapja. Lehet, hogy kicsit alább hagyott a kezdeti lángolás, de ugyanakkor sokszor azt érzem, hogy jobban szeretem, mint valaha. És folyamatosan, még ebben a "bizonytalanságban" is folyamatosan azt érzem, hogy csak lenne most is mellettem. Nem kellene semmi, csak érezzem, hogy a közelemben van. Ezért nem is értek semmit.
2009. júl. 18. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
értelek, sztem alább hagyott ahogy Te is írod. ez természetes de lehet, hogy elmúlik és felerősödik a lángolás. Nekem is volt ilyen, h úgy éreztem nem akarom már annyira a barátnőmet aztán mikor elvesztettem akkor jöttem rá, hogy mennyire is akarom... fura, de akkormár nekem késő volt!
2009. júl. 18. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen sokmindenkivel előfordul. Ne agyalj ezen. Nincs ezzel semmi baj. Ne akard bemesélni magadnak, hogy nem szereted. Inkább legyél boldog, amíg lehet.:) Az meg nem baj, hogyha nem hiányzik minden pillanatban...
2009. júl. 18. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!