Beleőrülök már! Mit tegyek? Kérlek adjatok tanácsot.
lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal, ő 21 éves , én 19 vagyok.
állandó aggódásra ad okot nekem egy régi szerelme, A nagy ex. 2,5 évig voltak együtt , a kapcsolatunk elejétől kezdve téma volt, aztán szóltam neki, hogy nem kellene, nem esik jól... abba is hagyta, bár néha még előjön, de akkoris a szájára csap stb...
Most viszont, én hülye..... Vagy lehet, hogy nem is vagyok annyira hülye hogy megtettem.... elolvastam egy júniusi üzenetváltást az exe anyukájával. Ők nagyon jóban vannak még mindig.
Akkor voltunk 4 hónaposak, tehát tulajdonképpen az elején voltunk még a dolgoknak.
Így érdeklődött a csaj felől :
-a feleségemmel mi a helyzet?
pár mondatváltás utána pedig:
-tudod, ha bármikor hívna, mennék.
na?!?!
ilyenkor mit tehetek??
reménykedjek, hogy ez azóta elmúlt, vagy rettegjek, hogy a csajnak mikor jut eszébe újra a barátom és akkor ennyi volt.
hogyan tudnám ezt a barátommal megbeszélni?? kell egyáltalán... nagyon felhúztam magam, pedig pont ma van a 11. hónapfordulónk...
f@sza...
Ülj le vele és kérdezd meg komolyan: Ha az exed bármikor szólna neked, hogy újra kezdené, Te visszamennél?
Persze nem kizárt hogy hazudni fog, de azért jobb ha ezt megkérdezed...Persze azt ne mond neki, hogy elolvastad egy levelezésüket, mert az csak rosszabb lehet! Remélem 11 hónap alatt azért elfelejtette az exét...Ha nem akkor jobb ha szakítotok! Sokkal jobb embert érdemelsz!:)
Ne viccelj te fogsz kikészûlni, hagyd ott menjen az anyósjelöltnek a lànyàhoz. Nagyon megalàz téged, ne engedd!
Szerintem csak tartaléknak tart éged!
Elég durva, hogy már 4 hónapja együtt voltatok (ennyi szerintem bőven elég a szerelem kialakulásához, és az elszakadáshoz az extől), és még feleségének szólítja, de hogy jóban van az ex anyjával...ha válás meg gyerek lenne akkor megértem, de így?? Már rég ki kellett volna törölnie ezt az üzenetet. Ki szakított kivel? Gondolom a párodat dobták, különben túltette volna rajta magát.
Az exe biztos nem venné vissza, de ez nem változtat a tényen, hogy talán még mindig kötődik hozzá. Én amúgy azt mondom, hogy nem biztos hogy ezért szakítanod kellene vele, de nagyon fiatalok vagytok még, nincs rutinotok az elválásban. Nem hinném, hogy emiatt vagy nem emiatt együtt maradnátok...jönnek még mások az életetekbe
És neked miért jó, hogy kínozod magadat a pasi miatt? Mert szereted? Ez nem kifogás.
Így kívülről nézve csak fájdalmat okoz neked ez a fiú. Megéri neked, hogy mindezt eltűrd neki?
Szerintem k*rva gáz,hogy a volt csajának az anyjával dumál.
Ennyit arról,hogy téged mennyire tisztelt.Én a helyedben egy napot nem pazarolnék erre a gyerekre.Egy férfi kéne neked,nem egy ilyen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!