Mi a gond velem?

Figyelt kérdés
Másfél éve külön élek az exférjemtől. Van két gyerekem. Van már új párom is mégis gyakran azt érzem csak 'túlélem' a napokat. Olyan mintha kiégtem volna, nincs semmi pozitív dolog az életemben. Pedig: van munkám, amiből el tudom magunkat tartani, van két gyönyörű gyermekem, párom és ..... nem tudom mi van velem? Hová lettem?
2012. jan. 7. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A munka, stressz, állandó rohanás sajnos idevezethet.

Voltatok pihenni, kikapcsolódni mostanában?

2012. jan. 7. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos.
2012. jan. 7. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez lesz a baj. Ha nem is nyaralni vagy ilyesmi.. De próbáljátok a gyerkőcöket rábízni nagymamára, vagy akire tudjátok. Üljetek be valahova barátokkal, mozduljatok ki egy kicsit..
2012. jan. 7. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
En is sokszor ezt érzem, de próbalj meg olyan kikapcsolódast talalni, amely feltölt.Nekem a sport a futas, ùjra erõt ad. Fõleg reggel ùgy kezdem a napot!
2012. jan. 7. 11:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, az eddigieket! :-)
2012. jan. 7. 11:59
 6/7 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Találtam egy szeretőt, mert pótolta a hiányt,elfeledtette velem a gondokat. 1 évig volt viszonyom. És úgy ért véget, hogy majdnem mindent elvesztettem. Ez ráébresztett arra, miért érdemes élni, mi az ami igazán fontos az életemben, kiben nem csalódtam még,....
2012. jan. 7. 23:07
 7/7 anonim válasza:
Szia! Jelen van a családban a szeretet? Saját példámból kiindulva kérdem ezt, ugyanis nekem mindenem megvolt mégis mindig nyomott volt a hangulatom, és ideges voltam. Aztán rájöttem, hogy hiányzik a családomból a szeretet, és ezért voltam feszült. Van valami ilyesmi probléma nálatok?
2012. jan. 27. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!