Mi a gond velem?
Figyelt kérdés
Másfél éve külön élek az exférjemtől. Van két gyerekem. Van már új párom is mégis gyakran azt érzem csak 'túlélem' a napokat. Olyan mintha kiégtem volna, nincs semmi pozitív dolog az életemben. Pedig: van munkám, amiből el tudom magunkat tartani, van két gyönyörű gyermekem, párom és ..... nem tudom mi van velem? Hová lettem?2012. jan. 7. 11:38
1/7 anonim válasza:
A munka, stressz, állandó rohanás sajnos idevezethet.
Voltatok pihenni, kikapcsolódni mostanában?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos.
2012. jan. 7. 11:48
3/7 anonim válasza:
Ez lesz a baj. Ha nem is nyaralni vagy ilyesmi.. De próbáljátok a gyerkőcöket rábízni nagymamára, vagy akire tudjátok. Üljetek be valahova barátokkal, mozduljatok ki egy kicsit..
4/7 anonim válasza:
En is sokszor ezt érzem, de próbalj meg olyan kikapcsolódast talalni, amely feltölt.Nekem a sport a futas, ùjra erõt ad. Fõleg reggel ùgy kezdem a napot!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, az eddigieket! :-)
2012. jan. 7. 11:59
6/7 anonim válasza:
Én is ilyen voltam. Találtam egy szeretőt, mert pótolta a hiányt,elfeledtette velem a gondokat. 1 évig volt viszonyom. És úgy ért véget, hogy majdnem mindent elvesztettem. Ez ráébresztett arra, miért érdemes élni, mi az ami igazán fontos az életemben, kiben nem csalódtam még,....
7/7 anonim válasza:
Szia! Jelen van a családban a szeretet? Saját példámból kiindulva kérdem ezt, ugyanis nekem mindenem megvolt mégis mindig nyomott volt a hangulatom, és ideges voltam. Aztán rájöttem, hogy hiányzik a családomból a szeretet, és ezért voltam feszült. Van valami ilyesmi probléma nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!