1 órám van hogy eldöntsem mit akarok, gyors válaszokat kérnék! Szerinted mit tegyek?
Szerintem válaszd a munkát!Nem olyan sok idő az a 4 hónap és ha tényleg szeretitek egymást,akkor ennyit igazán ki lehet birni,aztán meg lesz valami alpotok,amir építhetitek a közös jövőtöket.Szerintem fogd fel úgy,hogy ez egy áldozat,amit meg kell hoznod a közös boldogságotokért!:)
Sok szerencsét!
A munka fontos, az hogy "majd találunk valamit", sajnos ma nagyon elhúzódhat, nem működik..
- és a szerelem tűzpróbája is ez -kiállja-e? 4 hónap nem sok- ennyit hűségesen állni kell
Ahogy már fentebb is írta valaki: dobj fel egy érmét és amikor még a levegőben van, tudni fogod a választ.
Egyébként, hogy egy kicsit konstruktívabb legyek: én kimennék külföldre, nem hiszem, hogy itthon olyan jó munkát tudnál találni. Ha megvan a lehetőséged ne szalaszd el.
Nem szabad elvesztegetni a lehetőséget 2012. januárjában Magyarországon és azon keseregni mi lett volna ha...
Mi az USA-ból oldottuk meg, amit...Nincs megoldhatatlan.
Ha Európán belül vagy, az pedig nem is ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!