1 órám van hogy eldöntsem mit akarok, gyors válaszokat kérnék! Szerinted mit tegyek?
Válaszd a munkát!
Azért, mert a valódi szerelem kibír négy hónapot, és meg fog várni, ahogy te is őt.
A munkahely viszont nem vár rád!
Egy külföldi munkával, az ott szerzett tapasztalatokkal, nem utolsó sorban pénzzel, pedig meg tudod alapozni a közös életkezdést a szerelmeddel.
Ha nem úgy látja, hogy érte IS dolgozol, akkor meg nem érdemes miatta maradni.
Kint hamarabb találsz/találtok neki is munkát, sokkal nagyobb az esély rá, mint arra, hogy ketten egyszerre találtok, és együtt mehettek.
Addig marad a telefon, msn, webkamera, e-mail, és a tudat, hogy vár itthon valaki.
Figyelj, egyszerű választás.
Felirod 2 papírcetlire a lehetőségeket, összekevered a kezedben,hogy ne tudd melyik melyik, és húzol.
Onnan már tudni fogod.
Hiszen ha pl a munkát húzod, de nem ezt vártad, akkor egyértelműen el tudod dönteni,hogy inkább a másik felé húz a szíved. És ez fordítva is igaz.
Ha igy sem megy, akkor menj el a szerelmedhez, búcsúzz el,utána pedig menj dolgozni
ma 10:09
lehet hogy szánalmas vagyok..csak kívül álló emberek talán jobban átlátják a helyzetet...nem azt akarom hogy idegenek döntsenek helyettem hanem arra vagyok kíváncsi hogy ki melyik opciót választaná...nem azt várom hogy más döntsön helyettem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!