Hova fordulhatnék úgy hirtelen?
Férjem nagyon keveset keresett a múlt hónapban, súlyos betegség miatt 3 hét betegszabin volt. Ezért a fizetése ebben a hónapban 90 ezer forint lett. Ebből levonódtak a hitelek, maradt 50 ezer forint, ami nemhogy a számlák kifizetésére nem elég, de egy forintunk sincs enni... albérletben lakunk egy 1 éves gyerekkel. Egyikünk szülei sem tudnak segíteni, ők is el vannak adósodva. A barátaink még a szülőkkel élnek. Úgy volt, hogy férjem megkapja a folyószámlahitelt, de visszautasították.
Teljesen kétségbe vagyok esve, mert a gyereknek ma màr nem tudok enni adni... Üljek ki az aluljáróba kéregetni? Vagy menjek el örömlánynak?
Kérlek csak normális válaszokat, így is a síràs kerülget, nem tudok tiszta fejjel gondolkodni :(( átmeneti megoldás kellene csak...
ma 13:05
hitel nem csak lakásra van,
- autóra
- hitelkártya
- személyi hitel
- hitelre vásárolt műszaki cikkek
és még ezer dolgot fel lehetne sorolni
Személyi hitelünk van meg hitelkártya. És az nagyon sokat elvisz, havi 40-et (25 a személyi és 14 a hitelkártya plusz a párszáz forintok mögötte).
Én igényeltem Providentet is karácsony előtt pár nappal (akkor már tudtam, hogy a férjem keveset fog kapni) és hiába zaklatom őket, kb. elküldenek a fenébe.
Igazából mindegy mit, csak enni tudjunk...
Szia! Szerintem a főbérlővel meg lehet beszélni hogy később fizessetek. Nem tudom hogy milyen lakásban laktok de szerintem az 50e -s rezsi az panel lehet. Mi is albiban vagyunk. nekünk 45,de ha vmi rosszabbul jött ki csak 40et adtunk.Elvileg te is kapsz 40et vagy tévedek? NEkem másfél éves a lányom. Azt hiszem a rezsivel is 1-1 hónappal ellehet néa maradni.
Csinálj egyszerű és tartalmas kajákat!pl krumplis tésztát,pörlöltet ami sokáig elég.Vagy pl rakott krumplit.Nem tudom miket szerettek.
Mi meg sajnos a folyószámlahitelt nem tudjuk visszaadni.
Az jutott még eszembe hogy az önkormányzatoknál is van ilyen lakhatási támogatás. Ha kicsi az egy főre jutó összeg akkor igényeljétek meg.
Ékszeretek nincs, óra vagy bármi olyan érték, amit hirtelen be tudtok vinni a zaciba és amiért pénzt kaptok?
Szar helyzet, de ilyenkor tuti, hogy nem nézném, hogy milyen érték, adnám el, hogy legyen mit ennie a gyereknek. Kitartást!
"ma 13:05
hitel nem csak lakásra van,
- autóra
- hitelkártya
- személyi hitel
- hitelre vásárolt műszaki cikkek
és még ezer dolgot fel lehetne sorolni"
Lehet én vagyok a hülye, de ha albérletben lakom, akkor pont ezek azok a dolgok, amikre soha a büdös életben nem veszek fel hitelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!