Ismersz, hallottal olyan csaladrol/emberrol, akik nagyon nehéz korulmények utan, valamilyen szerencse, " csoda" folytan hirtelen nagyon jo korulmények kozott talaltak magukat?
Csoda nem szokott történni.Olyan fiút ismerek,aki a fiammal járt együtt gimnáziumba és egyetemre. Alkoholista szülők, gyerekkor nagy verésekkel.Már gimnazista korában hetente többször meghívta a fiam hozzánk vacsorázni,mert egyszerűen látszott rajta,hogy éhes. Dolgozott a suli mellett,jól tanult,egyetem,elvégezte úgy, hogy 6 órában dolgozott mellette minden nap.
2 éve végeztek,ma 400 ezret keres,már projektvezető programozó, nemsokára házasodik.
De ez az ő nagyon kemény munkája volt, szakított a családdal, nem hagyta el magát és most megvan az eredménye
Van hát,3 éve nyertem meg az ötös lottót.
Csoda az nyerési esélyeket elnézve.
Azóta minden tök jó.MINDEN.Életem legszebb napja volt,van és lesz is az a nap.
Addig 4en éltünk egy 26nm-es lakásban.Most,hát most villában 6an azóta:DÉs még sorolhatnám,de ez lényegtelen.
Tényleg.Nekem nem jósolták.Tesóim cuccában jártam,mindig csak az kapott valami alapdolgot(mint pl sapka,kabát) akinek legjobban kellett..stb.Én voltam az osztály szegény gyereke.Engem csúfoltak a ruháim miatt és azért mert nekem semmilyen játékom nem volt.Tiszta voltam mindig.De sokszor éhes,mert válogatós voltam és igazán nem tudott anyu olyat főzni,amit meg is ettem volna-csak húst ettem már akkor is,húst valamivel,de hús nélkül nem ettem.
bocs 5en laktunk,ilyen pici egyszobás lakásban.És nem,nem vállaltak túl a szüleink.Jól éltek volt egy gyerek,aztán mi születtünk ikrek és munkanélküliek lettek akkoriban.
szóval 13 évesen kitöltöttem egy szelvényt és nyertem.:D Senki nem tudja rólam,mert "túl nagy a nyeremény" de ahogy megvettemaz összes hiányzó játékot,új ruhákban jöttem és végre nekem is volt pénzem meleg-szendvicsre mindenki a barátom akart lenni.De bukták,utáltam mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!