Mit tennétek, ha a férjetek így bánna veletek?
15.29-es vagyok, és nagy sajnálattal tapasztalom, hogy lepontoztak a váláspártiak. Pedig ez az ember nem iszik, nem veri a feleségét, nem használja saját céljaira a pénzét, nem tart szeretőt- ezek lennének válóokok. Ő egyszerűen csak nem tud viselkedni, alkalmanként nem tudja a társadalmi illemnek megfelelő kordában tartani az indulatait, amik feltehetően nem is veled szemben vannak, hanem az éppen aktuális sérelmei miatt. Ez az ember nem kapott otthon szeretete, nem tanulta meg, hogy hogy kell szeretni. Most te vagy az "anyja", egy férfi a feleségében valahol mindig az anyát keresi, neked kell úgy szeretni, hogy biztonságban érezze magát és ezt a viselkedést levetkőzze. Sok közös program, közös élmény, pozitív megerősítés, önbizalomerősítés, lehet dicsérni, akkor majd ő is fog.
A bocsánatkérést, amit írtam, nem szó szerint kell elvárni tőle, egy apró gesztus, mondjuk, hogy elmos két tányért, férfiul bocsánatkérést jelent. A váláspártiaknak üzenem: süt rólad, hogy szereted és ő is szeret téged. Nem kell mindent halálosan komolyan venni, át lehet nézni dolgokon, majd elmúlnak. Én is kb öt évig majdnem elváltam, aztán megtanultam mindazokat a dolgokat, amikről írtam, és 12 éve kifejezetten boldog házasságban élek.
Kiváncsi vagyok, hány évesek vagytok, mióta házasok és van-e gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!