Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a férjetek...

Mit tennétek, ha a férjetek így bánna veletek?

Figyelt kérdés
A férjem olyan, mint az idojàràs. Egy ideig minden szèp ès jo, aztan jon a borù, ès minden elromlik. Pàr napig kedves, foglalkozik velem, aztàn napokig rossz a kedve, ronda velem, megbànt ok nèlkul, a lelkembe tapos... ès èn ezeket a napokat alig birom elviselni... Nagyon nehèz ilyen hullàmvolgyben èlni... Amugy o egy jo ember, azt mondja mindig, hogy szeret, es a "jo" napjaiban ez làtszik is, de aztan, amikor jonnek a borùs napok... akkor legszivesebben menekulnèk... Azzal magyaràzza ezeket a hangulatingadozàsokat, hogy (ami igaz is,) pocsèk gyerekkora volt, rèszeges apa, elèggè durva anya... de ez mentsèg? ès èn koteles vagyok igy szenvedni mellette? esetleg nem lehetne tenni valamit? pszihològust ne is javasoljatok, mert arra ùgysem tudnàm ràvenni...
2009. máj. 23. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
leülnék vele megbeszélni, megmondanám neki hogy ez nagyon rosszul esik, és nem én tehetek rola, hogy neki ilyen gyerekkora volt. és hanem fejezi be, elhagyom. szoval ha nem változik a figyelmeztetés ellenére sem, azonnal hagyd el.
2009. máj. 23. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Hát, ha eleve kikötöd, hogy pszihológust ne javasoljunk, akkor nem tudom mit javasoljunk, ugyanis a hangulati labilitásra az a megoldás.

Vigasztalni tudunk, meg sajnálni is, csak attól Nektek nem lesz jobb.

Hasonló pszihés problémája volt öcsémnek, csak sikerült a párjának rábeszélni a pszihológusra, azóta felhőtlenül boldogok.

Neked is sikerülni fog!!! :)

2009. máj. 23. 15:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy èn màr mindent megpròbàltam... szèpen kèrtem, kifejtettem, hogy a mùltja miatt èn nem vagyok hibàs, aztàn fenyegettem is, hogy elhagyom, ha ez ìgy megy tovàbb... de sajnos semmi sem hasznàl. Ha elhagynàm, szerintem tonkremenne...
2009. máj. 23. 15:25
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Az én férjem is ilyen, (lehet, hogy minden férfi?, egyik variáció, hogy kikéred magadnak, nem hagyod magad, rögtön, amikor kötözködik,és ha te nem tűröd, ő se fogja megengedni magának. A férfiakban kevés az empátia, el se jut a tudatukig, hogy rád milyen hatással van. Másik variáció, hogy én már megtanultam egyszerűen otthagyni ilyenkor, egy szót se szólni, hanem átmenni a másik szobába. Észre fogja venni, hogy valami nem stimmel, haragszol, és "térden állva" fogja kedvesen visszaédesgetni magát a szeretetedbe, amit ő se akar elveszíteni. Bizonyos hangulatváltozást szerintem meg lehet bocsátani, ha jó ember, és jól megvagytok együtt. Nem kell mindenáron felrúgni egy házasságot, mert mindketten sokat vesztetek.
2009. máj. 23. 15:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Elvàlni èn sem szeretnèk, mert o tènyleg egy jo ember, a "jo" napjaiban lehoznà a csillagokat is az ègbol nekem... Lehet, hogy igazad van, ès nem is jut el a tudatàig, hogy megbànt a viselkedèsèvel... pedig màr annyiszor mondtam neki. Szèpen, csùnyàn... de a màsik szobàba àtmenni, az semmit sem segìt, mert akkor ùgy konyveli el, hogy na akkor okè, semmi baj... nem az a nagyon nagy bocsànakèros tìpus...
2009. máj. 23. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Nem ezt hívják véletlenül bipoláris viselkedésnek? amellett, hogy a jobb napjaiban jó is a kedve, egyébként meg borzasztó. Vagy lehet hogy ennek enyhébb változata.

Persze, el lehet vieslni, de minek? Lehet hogy van rá gyógyszer. Ha pedig nem betegség, akkor kellene tudnia kezelni, és oda kéne figyelnie. ha viszont nem érdekli hogy mennyire megbánt téged, akkor meg felesleges vele maradni.

2009. máj. 23. 15:48
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Az én férjem is ilyen ,én márt próbáltam szép szóval ,elköltözéssel meg mindennel.Elmentem én a pszhiológushoz és röviden tömören annyit mondott ha hülye vagyok és igy akarok élni tegyem de ha vele maradok akkor tűrjek.Sokáig nem lehet birni!!Az idegrendszerem kezd tönkre menni.Keress olyan pasit aki normális.100 %,hogy van olyan!(Elvétve egy két kis hibát)
2009. máj. 23. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért idegenkedsz a pszihológustól? Természetesen csak akkor tud segíteni, ha együtt mentek el. Ha szereted a férjed segítsd meggyógyulni, mert Ő bizony beteg.
2009. máj. 23. 18:04
 9/13 anonim ***** válasza:
52%

Bipoláris zavar:A legtöbb páciens már a késői tizenéves korában mutatja a betegség egyes tüneteit. Ezeket a panaszokat gyakran pubertáskori zavaroknak tudják be. Nem ritka, hogy a helyes diagnózis felállítására akár 8 évet is várni kell, ami általában a 25–40 éves kor között történik meg.[4]

A bipoláris zavar a teljes népesség kb. 1%-át érinti, így egyes becslések szerint Magyarországon 100 ezren, az Amerikai Egyesült Államokban mintegy 3 millióan szenvednek e betegségtől.[5]

A betegek megfelelőn beállított gyógyszeres kezelés mellett teljes értékű életet élhetnek

2009. máj. 23. 18:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess te egy pszichológussal és kérdezd meg, mit tehetnél.
2009. máj. 23. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!