Szólt már rátok idegen a gyereketek viselkedése miatt?
Sziasztok! Olyanokra gondolok, hogy például utcán nem tudott viselkedni és beszóltak érte, vagy boltban vagdosta magát a földhöz.
Előre is köszi a válaszokat!
Barátnőmnél voltunk, a házuk alatt van egy pihenő, ahol van szauna, egy kisebb medence, és egy jakuzzi.Nem gyerekeknek van kitalálva,ismétlem pihenő hely.Két kisfiú teljesen tönkrevágta a nagyon várt délutánunkat.1.ordítottak, mint a fába szorult férgek.2.Ülünk a jakuzziban, erre úgy hogy az apjuk mellettük áll, azzal üldöztek ki minket, hogy ki-be kapcsolgatták a pezsgőt és közben ordítottak.Ránéztem az apukára, semmi.Ezt 5 percig bírtuk.
Majd lezuhanyoztunk, és úszni akartunk.ÉS!!!!!!!
3.A gyerek a medence mellett letolta a gatyáját, elővette a cerkát, és belebrunzolt nagy ívben a medencébe.Pfúúúúj, ezen a ponton otthagytuk a hónapja tervezett kikapcsolódásunkat.
A barátom szerint hülye voltam, hogy nem szólta, de mondtam neki, hogy az apukája jutalma az lesz, hoyg ugyanilyen ívben fog mindig tenni arra amit mond.
Én eléggé rossz kölyök voltam. Mármint soha nem hisztiztem, és szüleim elmondása szerint nem is visítoztam, hanem minden veszélyes helyzetet megtaláltam. Felmásztam a legmagasabb fákra, a mászókákra, ahonnan természetesen leestem és betört a fejem, világgá indultam és onnan folyton visszahoztak kézenfogva ismeretlenek, hogy megy a gyerek... De nem méltatlankodtak miattam, csak folyton emlegették a sztorikat a szüleimnek, hogy a kislány már megint ezt, meg azt csinálta... ja meg ovis előadáson szavalás közben a szoknyámat folyton a nyakamba húztam, hát gondolom röhögtek is rajtam a szülők, szóval elég nagy égés lehetett szüleimnek. :))
Fú, de a mai kölykök azok nagyon rosszcsontok. Nem úgy rosszcsontok, mint mi, hanem neveletlenek és egyszerűen nem tudok mit mondani rájuk, hülyék. Múltkor kibicajoztam egy közeli parkba, ahol van egy kis mesterséges tó. Leültem, kicsit napoztam. Gyerekek arra jöttek, dobálták bele a tenyérnyi köveket a tóba. Aztán rájöttek, hogy az nagyobb szórakozás, ha néhányuk átmegy a másik partra és lepocsolják egymást így. De volt egy olyan kis hülye, aki meg nem a vízbe dobta, hanem a másik gyerekre célzott. Az odébbállt, és a kő meg repült tovább, felém. Hát kb ha nem hajolok el, akkor telibe kapja a fejemet, és nem ám kavics volt. Először azt sem tudtam, mi van, annyira elképedtem. Eltátottam a szám, felálltam, ránéztem a gyerekre, aki dobta a követ és széttártam a kezemet, olyan arccal, hogy "ez mi volt?!". A gyerek megvonta a vállát, aztán odébbsompolygott. Az anyja persze az egésznek a szemtanúja volt, ő nyugodtan tologatta a másik babakocsit, de egy szót nem szólt. Mi a fene van a szülőkkel??!! Nekem mindig megmondták, hogy mit ne csináljak. "Ne szaladj át az úton, ne tolakodj, ne nyújtogasd a nyelved..." Meg a másik: hogyan tudnak a szülők káromkodni a gyerekekkel? Mindig elhűlők, amikor azt látom, hogy káromkodnak, meg üvöltöznek a gyerekkel. Velem soha nem tették. Ennyire gyengék lennének a szülők, h azt hiszik, azzal érnek célt, ha ordibálnak? Tiszta durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!