Nekem is van egy jó sztorim: kb 3 éve, egy kínai üzlet kirakatában megtetszett egy felső, bementem felpróbálni, már előtte láttam, hogy a tulajdonosok kb 4 éves gyereke (kis kínai vagy nem is tudom) fel alá mászkált az üzletben, szóval a próbafülkében már melltartóban voltam, amikor hirtelen meglebbent a függöny és a kisgyerek befutott...hát én úgy megdöbbentem, köpni nyelni nem tudtam, ott állt és nézet én meg már majd idegbajt kaptam, mire ki tudtam tessékelni. Mondanom sem kell, hogy gyorsan távoztam is, de előtte szóltam az eladónak, hogy a kisfiú bejött a próbafülkébe és vigyázzanak nehogy mással is megtörténjen. Erre az eladó lazán csak ennyit válaszolt: Legközelebb figyelünk, de amúgy ő LÁNY! Egyértelmű, hogy iszonyat gyorsan elhúztam onnan:)
2012. márc. 7. 21:26
52/64 anonim válasza:
Négy éve költöztünk kertes házba, és gyerekszoba bútort kerestünk. Férjem ötlete volt vigyük a Manót is elvégre az Ő szobája.
Soroksári Kika étterme, kislányom 3 éves. Mindenkinek vettünk főételt és desszertet, Manónak, Apának és Nekem. Férjem és én "súlyosak" vagyunk, kislányunk viszont szép karcsú. A főétel felét megette, majd mondta, h elég volt, a süti jön. Benyomta. Közben mi is megettük, megkérdeztük hogy akkor már nem kér többet, elég volt? Azt mondta igen mehetünk. Viszont maradt még sültkrumpli a tálcáján. Apa vitte a tálca tartóhoz a cuccokat, erre kislányom azt mondja Ő mégis megenné a krumplit. Mondtam Neki h a bácsi már kidobta a szemétbe, erre a kislányom el kezd sírni, hogy Ő még éhes, és hogy nem adtok Nekem enni. Férjem gyorsan kislisszolt az étteremből, ott álltam a pillantások kereszttüzében. Úgy néztek rám a testes anyukára, mint gyújtogató a vizes szalmára. Emlékezetes volt, se előtte se utána nem csinálta, nagyon égett a fejem.
2012. márc. 7. 22:18
53/64 anonim válasza:
Ebben a történetben én vagyok a 'gonosz':) Vonaton utaztam a kutyámmal, nyugodt természetű eb, de ott kissé frusztrált volt, mert ez volt az egyik első útja. Felszálltunk, erre egy gyerek elkezdett torkaszakadtából üvölteni az anyjának, hogy ő meg akarja simogatni a kutyát. Nem szeretem, ha idegen gyerekek simogatják a kutyámat, belenyúlnak a szemébe, meghúzzák a fülét stb. Anyja szólt a kölyöknek, hogy ne menj oda, a gyerek ennek ellenére odajött. Anyukát nem zavarta különösebben. Szóltam a gyereknek, hogy menjen el, hagyja a kutyámat, de csak jött. Már a végén toltam őt el, erőszakos volt nagyon, akkor szóltam anyukának, hogy hívja már vissza a gyerekét, mert nagyon idegesítő. Visszahívta.
2012. márc. 8. 13:50
54/64 anonim válasza:
Sógorom szólt be egyszer nagyon keményen, igaz, azóta sokszor emlegetjük, szégyen ide, szégyen oda röhögve:
Nagyobb bevásárlóközpontban a kisgyerek a bevásárlókocsiban tombolt, mint egy elmebeteg. Ne verjen meg az isten, de szegény gyerek nem volt a legszebb, ráadásul folyt az orra, ami kb. a nyakánál lógott és szép zöld volt. Erre rátett még az is, hogy szemészeti problémával küzdhetett a drága, mert az egyik lencse a szemüvegén le volt ragasztva. Mindehhez jött a tátott szájjal történő visítás. Na szóval gyönyörű látvány volt, többen megálltak megdöbbenni. Sógorom megszólalt: "Júúúúújjjj, miééért nem volt a járókádba taposóakna?????" És bekövetkezett a síri csend, a gyerek anyja sem kapott levegőt... Csúnya volt, de csend lett... :D
2012. máj. 23. 20:32
55/64 A kérdező kommentje:
Azért ez hatalmas sztori :DDDD
2012. máj. 25. 17:55
56/64 anonim válasza:
A testverem kb. 5 eves lehetett, amikor eljott velem egy nagyobb bevasarlo kozpontba. Es hat ott nem tetszett neki valami es oriasi hisztit vert ki. En nagyon megharagudtam ra es odebb mentem, persze ot jokora tomeg vette korul. Egyszercsak megfordulta, es mondtam neki, hogy kerdezze meg a neniktol es a bacsiktol, hogy vajon azert mentek/e a boltba, hogy az o hisztijet nezzek. Erre abbahagyta es egesz vasarlas alatt csendben jott mellettem.
2012. máj. 27. 20:12
57/64 anonim válasza:
5 éves lehettem a szomszéd néninél voltunk a növéremmel aki 9 évvel idösebb nálam ...a nénitöl kaptam csokit persze eszembe nem jutott meg köszönni...kérdi a növerem tölem mit kell mondani?erre én ...kérek szépen a tesvéreimnek is :))töbett nem jött soha velem a szomszédhoz
2012. máj. 27. 21:09
58/64 anonim válasza:
Nemrég utaztam egy undorító 8. kerületi villamoson. Ugye nem kell mondanom, hogy miért undorító és kik utaznak rajta többségben. Na egy apukának az ölében ült egy kb 3 éves kisfiú. Szép csendben haladunk, nézek ki az ablakon és egyszer jó hangosan megszólal a gyerek: " Szóljak anyádnak?". És még kétszer, érezni lehet a hangjában az ingerültséget és a támadást. Aztán elkezdte üvölteni torkaszakadtából, hogy "Hagyjál már!". Félve odanéztem, hogy mi van már, szülők néznek ki az ablakon, tök nyugodtak, a gyerek ordibál...és miért? Mert valaki nézte őt!
2012. máj. 27. 22:03
59/64 anonim válasza:
44!
Ha azóta 25 év telt el kb annyi idős lehetsz mint én.
A nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején milyen plázában voltatok? Csak kérdem. Tényleg érdekel. Én egyre sem emlékszem. Az első pláza 1996-ban nyílt meg, azóta nem telt el 25 év.
2012. máj. 27. 22:18
60/64 anonim válasza:
Pár hete a bankban vártam a soromra, és volt egy anyuka egy kb. 4-5 éves gyerekkel, aki fel-alá rohangált, sikongatott, nyűglődött, szenvedett. Szóltam az anyukájának, hogy a bank másik oldalán van egy asztal gyerekeknek kifestővel és más játékokkal. Megköszönte és elmentek rajzolni, nem tudta, hogy van ott ilyen. De okoskodni nem szoktam. 25N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!