Üres az életem? Másoknak már gyerekük/házasságuk van.
Ráérek még tudom, meg nem lóverseny, de velem egykorúaknak már volt hosszabb távú kapcsolatuk (vagy most is abban vannak) rengeteg olyat ismerek akik 17-18 évesen összejöttek a párjukkal, és most is együtt vannak. Szerintem ők együtt is fognak majd maradni, mert annyira jól ki jönnek egymással. Van csomóaknak van már gyerekük, eljegyezték őket, házasodnak. Nekem meg semmi. 1 fiúval jártam 16 évesen, és ennyi....
22/L
Van barátomnak egy haverja, aki Pesti és nincs barátnője. Küldj egy privit és megadom a Google talk címét.
Szerintem örülne ha egy lány írogatna neki.
fúú nagyon jó kérdés! sajnos dettó így érzek én is!
az egy dolog, hogy az ország jelenlegi helyzete így a leendő friss diplomás-pályakezdő kilátásaim nem túl fényesek a "szakmában", de talán még rosszabb, hogy párkapcsolat nélkül vagyok és nem hiszem, hogy ez a közeljövőben változni fog. alapvetően meg van mindenem, de sokszor nem érzem, hogy akárminek, bárminek is lenne értelme... én irirgy is vagyok azokra akik hamar megtalálják az igazit! nem vagyok bulizós típus, se túlzottan ismerkedős, inkább az aki mindenkivel el van de csak pár embert enged közel magához, így a valósínűsége is jóval kisebb hogy valaha is találkozni fogok egy hozzám hasonló lánnyal. itt nem is részletezem tovább, de az átlag annyira más mint én...
főleg ilyenkor amikor az embernek van ideje átgondolni, mert most az ünnepekkor volt! ilyenkor szar tud lenni nagyon! mert hátköznap még elvagyok az ügyes bajos dolgaimmal, sportolok, iskolába megyek stb...
de hát majd lesz valahogy, olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy...
épeszű ember 22 évesen még bőven nem a gyerekvállaláson gondolkodik. manapság többnyire azok vállalnak ennyi idősen, akiknek becsúszik.
menj, bulizz, ismerkedj, sportolj, járj társaságba, előbb-utóbb csak lesz egy fiú, akivel megtalálod a közös hangot.
családot alapítani bőven elég 30 körül, addigra már van annyi a élettapasztalatod, anyagi háttered, hogy erkölcsileg, egzisztenciálisan mindent meg tudsz adni a gyerekednek.
a lehurrogó válaszokra reagálnék kicsit. lehet, hogy 22 évesen még talán korai lenne gyereket vállalni, de tegyük fel, hogy a "nagy könyv szerint" megy a családalapítás. szóval legalább 1-2 év mire komoly kapcsolat kialakul. ekkora elkezd az ember tervezni, hogy mi lenne ha?! kis fáziskésés, mondjuk 1 év és esküvő! majd rá 1-2 évre gyerek.
ekkor a most 22 éves kérdező már 25-6 lenne.
ha a gyerek most még korai is lenne, valakinek egy komoly kapcsolat biztonságot, megnyugvást nyújt, kiegyensúlyozott, boldog lesz tőle hogy nincs egyedül és van valaki akivel tervezhet. a mostani időkben pedig ez felértékelődhet.
Ez a 22esek csapdája... Nekem viszont van munkám állandóan ott vagyok ,de lányok a közelben sincsenek. Mivel túl sokat dolgozok a barátok elmaradoztak bulizni nem érdemes menni egyedűl, meg ki akar...nah meg hogy akar discoban ismerkedni valaki is, főleg tartós kapcsolatot nehéz ott találni... Sajna kemény dió ,de a remény még él.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!