Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas is erzett mar ilyet,...

Mas is erzett mar ilyet, annak ellenre, hogy hazas? Hogy kezelte?

Figyelt kérdés

Sose voltam kicsapongo, most se tervezem,hogy megcsalnam a ferjem. Nagy ritkan vagyok plazaban, most is csak vartam a ferjemre, es muszaj volt valahova beszaladnom mosdoba. Esett az eso,igy telefonalt, hogy uljek be valahova, gondoltam akkor varok ott egy kicsit. Elottem maszkalt egy nagyon elegans, kifinomult ferfi. Nem egy plaza fiucska, nem is az a tipikus oltonyos, hanem olyan, hmm..besorolhatatlan. De a nok tobbsege biztos hanyat vagodna tole. Eloszor fel se tunt,vagy 10x elment mellettem, kb a 10. utan neztem a szemebe. Es olyat ereztem, amit meg soha, valami belem hasitott. Teljesen forronak ereztem a testem, es hallottam,ahogy ver a szivem, bevallom meg is kivantam ot, sose volt meg ilyen. Mikor nem volt ferjem akkor se,most meg plane. Raadasul nalam ez mindig hetek kerdese volt,mire valamit elkezdtem erezni. Ez mi lehetett? Lehet naiv kerdes, de tenyleg ilyen eros valamit meg soha az eletemben nem ereztem. Elkezdett mosolyogni, oda jott hozzam es leult mellem, erre en fogtam magam es elmentem. Neha meg gondolok ra, pedig ez mar 2 eve tortent, es ma megint eszembe jutott, gondoltam megirom. Olyan furcsa az elet...Egyebkent szeretem a ferjem. Es meg soha senkit nem kivantam meg elso ranezesre, az elso latasra szerelemben meg nem hiszek, viszont nagyon furcsa fizikai tunteteket produkaltam. Ahogy nezett, mintha megallt volna az ido.

Vajon mi lett volna, ha akkor elkezdek vele beszelgetni? Mivel elmentem onnan,nyilvan gondolhatjatok, hogy nagyon szeretem a ferjem.

2012. jan. 1. 22:03
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Ha ez tenyleg igy lenne, akkor mi lenne a helyes reakcio? Ott a ferjem... Ez csak felteves,mielott valaki leirna,hogy ovis vagyok. Tenyleg en se ertem miert kinoz, sose hittem korabban ilyesmiben, de ha " el is felejtem" par honapra,csak ugy hirtelen a semmibol eszembe jut,errol sajnos nem tehetek. Nem en generalom,most igaz gondolok ra,de nem faradozom azon,hogy naponta emlekesztessem erre magam.
2012. jan. 2. 10:01
 32/35 A kérdező kommentje:
Veget kellett ernie, de ha akkor meglepem azt, hogy "bunozok" es beszelgetek(bar az meg nem az,csak majd kesobb a folytatasa) azzal a pasival, akkor en kerultem volna ki jobban a dolgokbol. Legalabbis egyszerubb lett volna. Persze az is lehet, hogy O egy bunozo, vagy egy rossz ember, de attol meg ezt erzem. Ez is veletlen? Igy meg megalaztak stb.
2012. jan. 2. 10:04
 33/35 anonim ***** válasza:
Irtam neked privit.
2012. jan. 2. 10:14
 34/35 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2012. jan. 2. 10:18
 35/35 anonim ***** válasza:

Ez szerintem teljesen normális. És te tényleg szereted a férjed, mert uralkodtál az érzéseiden, és hű voltál minden tekintetben a férjedhez, és ezért büszke lehetsz magadra. Szerencsés a férjed, hogy ilyen felesége van. És ne ijedj meg attól, hogy megkívántad, az a lényeg, hogy eszed ágában sem volt többet tenni a dologért.

A párom és én 2 éve vagyunk együtt. Velem is, de a párommal is előfordul, hogy megkívánunk mást is. Nálam is inkább napok vagy hetek kérdése, mire ez az érzés kialakul valaki felé bennem. A páromnál nem tudom, mert ezt nem részletezi, csak tudom, hogy ő is néha így van vele. De minden szenvedélynél és szerelmes lángolásnál különb szeretettel tartunk ki mi ketten egymás mellett, feltétlen biztonságot nyújt a kapcsolatunk, mert tényleg soha nem csalnánk meg a másikat. Megkívánni valakit és szeretni valakit két teljesen különböző dolog. És részemről a szeretetre teszem a voksom :)

24L

2012. jan. 2. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!