Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas is erzett mar ilyet,...

Mas is erzett mar ilyet, annak ellenre, hogy hazas? Hogy kezelte?

Figyelt kérdés

Sose voltam kicsapongo, most se tervezem,hogy megcsalnam a ferjem. Nagy ritkan vagyok plazaban, most is csak vartam a ferjemre, es muszaj volt valahova beszaladnom mosdoba. Esett az eso,igy telefonalt, hogy uljek be valahova, gondoltam akkor varok ott egy kicsit. Elottem maszkalt egy nagyon elegans, kifinomult ferfi. Nem egy plaza fiucska, nem is az a tipikus oltonyos, hanem olyan, hmm..besorolhatatlan. De a nok tobbsege biztos hanyat vagodna tole. Eloszor fel se tunt,vagy 10x elment mellettem, kb a 10. utan neztem a szemebe. Es olyat ereztem, amit meg soha, valami belem hasitott. Teljesen forronak ereztem a testem, es hallottam,ahogy ver a szivem, bevallom meg is kivantam ot, sose volt meg ilyen. Mikor nem volt ferjem akkor se,most meg plane. Raadasul nalam ez mindig hetek kerdese volt,mire valamit elkezdtem erezni. Ez mi lehetett? Lehet naiv kerdes, de tenyleg ilyen eros valamit meg soha az eletemben nem ereztem. Elkezdett mosolyogni, oda jott hozzam es leult mellem, erre en fogtam magam es elmentem. Neha meg gondolok ra, pedig ez mar 2 eve tortent, es ma megint eszembe jutott, gondoltam megirom. Olyan furcsa az elet...Egyebkent szeretem a ferjem. Es meg soha senkit nem kivantam meg elso ranezesre, az elso latasra szerelemben meg nem hiszek, viszont nagyon furcsa fizikai tunteteket produkaltam. Ahogy nezett, mintha megallt volna az ido.

Vajon mi lett volna, ha akkor elkezdek vele beszelgetni? Mivel elmentem onnan,nyilvan gondolhatjatok, hogy nagyon szeretem a ferjem.

2012. jan. 1. 22:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Azt kell észben tartani, hogy nem azért születtünk le a földre, hogy boldogok, szerelmesek és szerencsések legyünk, hanem azért, hogy tanuljunk. Ahogy egy másik hozzászóló írta, addig valóban nem oldódik meg a karmikus probléma, amíg bele nem mész egy ilyen kapcsolatba. Ha az egyik elől elmenekülsz, 10-20 év múlva megkapod, csak már halmozottan formában, más személyében. Nem biztos, hogy feltétlen szerelemben és párkapcsolatban kell megoldódjanak ezek a dolgok, bár tény, ez a legerősebb kapcsolati forma, és ez tudja leginkább formálni az embert.

Ha helyrerakod azt, hogy neked mi a fontos az életben és hogyan akarsz tanulni ezekből a feladatokból, akkor nem rágódsz rajta tovább és megérted, miért történt/történik ez veled. Legalábbis nálam így működik.

2012. jan. 1. 23:13
 22/35 anonim ***** válasza:
Vagy epp ez a ragodas visz el majd valahova?
2012. jan. 1. 23:18
 23/35 anonim ***** válasza:
Tetszik az a feltevés miszerint vannak elágazások az életbe és az ember eldönti melyik utra lép rá.Neked volt két lehetőséged vagy megismerkedsz a férfival vagy sem és te eljöttél azaz a másik utat választottad.Amúgy tudod miért zavarhat még ez a dolog?Azért mert nem derült ki számodra h összeillettetek e volna,izgat a dolog h mi lett volna ha és sose tudod meg.A másik pedig hogy más lenne a helyzet ha a pasid nem dobott volna ki utána hanem mondjuk ő lenne most a te szerető férjed.Szerintem titkon ha nem is vallod be minimálisan megbántad a dolgot hogy nem ismerted meg tényleg vagy azért h csalodj benne és rájöjj h nem a te eseted vagy ellenkezőleg.Végülis elszalasztotál egy lehet h jo lehetőséget és ráadásul össze is vesztek veeld utána,na ezért foglalkoztat.
2012. jan. 2. 00:28
 24/35 anonim ***** válasza:

Szép történet, de nekem az a furcsa az egészben, hogy egész életedben nem volt még olyan, hogy vágyat éreztél valaki iránt, csak így hirtelen? Apáca suliban nőttél fel?

Megláttál valakit, elképzeltél valamit és abba lettél szerelmes, a te elképzelt "rózsaszín" lényedbe, csak mert szépen rád mosolygott. Ez olyan, mint a tini lányok, amikor szerelmesek lesznek egy sztárba. Vágod. Tiszta hülyeség, ez csak egy vágy, semmi egyéb.

A férfiba akkor lehettél volna szerelmes, ha megismered, ha sokat beszélgettek, és még azok után is érzed a vonzalmat.

Ha megadtad volna neki a telefonszámodat és ő másnap keresett volna téged és te találkoztál volna vele, és kiderült volna, hogy ő csak csajokat akart felszedni a pálázában, és azért próbálkozott nálad is. Akkor ugyebár már nem olyan szép a történet.

Aztán az is lehet, hogy életed igazi legnagyobb szerelmét szalajtottad el. Ha így van és a sors úgy akarja, akkor fogtok találkozni később is. Mondjuk ha máskor is mész a plázába, és ő is :)

2012. jan. 2. 02:31
 25/35 anonim ***** válasza:
Sokszor kerülök olyan élethelyzetbe, amit nem tudok megmagyarázni. Ismeretlen emberek és helyek és események tűnnek ismerősnek, mintha már nem először látnám őket, pedig biztos vagyok benne, hogy ez még életemben nem törtét meg velem. Volt olyan is, hogy kerestem valamit, amiről nem tudtam hol van, de elsőre oda mentem, mintha már jártam volna ott. Ez a dejavu érzése. Lehet, hogy neked is ilyen volt ez a találkozás és lehet, hogy nem ebből az életedből. Lehet, hogy erre a régi eseményre próbál visszaemlékezni az agyad és ezért jut sokszor eszedbe.
2012. jan. 2. 08:25
 26/35 anonim ***** válasza:
Nekem feltunt amikor megemlitetted, hogy igy most kulfoldon elsz, a plazas pasassal pedig lehet Magyarorszagon elhetnel. Lehet ott van a kutya elasva (legalabb reszben)?
2012. jan. 2. 09:06
 27/35 A kérdező kommentje:
Ismet itt vagyok.:) Szoval eloszor is nem voltam mar akkor se tini, pont ezt irtam, hogy en meg senkit se szerettem ugy egy 14 eves kori "gyerekszerelemtol" eltekintve, hogy ne ismertem volna alaposan, mert szerintem sincs olyan. Olyan volt mar, hogy valakire azt mondtam "ah,de jo pasi, szivesen lennek vele", olyan nem volt meg, hogy valakit meglatok es kb kis tulzassal szonelkul vele mennek, es ilyen szintu testi,lelki es mindenfele reakciokat valt ki belolem. (Egyebkent mar pszichologushoz is akartam fordulni az exem elott, mert egyszeruen nem ereztem testi vagyat se ferfiak se nok fele, nalam ez eleg nehezen indult, es most se eli fenykorat,ilyen vagyok.) Ez valami nagyon mas volt, egyreszt annak is igaza van,aki azt irta, hogy az talan bant,hogy nem hagytam megszolalni se,lehet egy lehuto es most nem gondolkodnank ezen, bar valahogy ezek alapjan az is valami hihetetlen lenne, de legalabb tudnek valamit. Akkor abban a pillanatban mikor otthagytam ez volt a helyes megoldas,es ezt magat nem banom, mert en azt hittem egy szereto kapcsolatban elek, ahol mar az eskuvot tervezgettuk. Az, hogy masnap kipakolja a cuccaim a hazbol(!!!),elotte meg lefektet es kidob,ez eros volt. Miatta szalasztottam el? Ilyet sose neztem volna ki belole es ez tortent,na ez bant. Aztan itt a mostani ferjem, az a felelmetes,hogyha akar nem is hazassag,de barmi lett volna a plazas ferfival,akkor most Magyarorszagon laknak, mert a ferjem hamar visszakoltozott,akkor nem jartam volna itt kint ki azt az egyetemet,amit, nem az lenne a hivatasom,minden mas lenne, ez a felelmetes(a ferjem miatt meg szakot is valtottam,mert kint kellett folytatnom az egyetemet,es addigra mast valasztottam,mire rendesen megtanultam a nyelvet, valamint nem a szomszedban vagyok,egy masik kontinensen). Szoval felelmetes belegondolni, masfelol meg azt az egyet banom,hogy egy akkor szemetlada feregert alltam ki(bar akkor meg nem tudtam), azt nem , hogy itt a ferjem, meg az uj hivatasom. De az szerintetek csak veletlen,hogy pont masnap lettem es igy kidobva? En sose hittem ilyesmikben, de ebben az esetben ketelkedem. Es tenyleg csillogott a szeme.:) Ez nem csak szepen nezes volt,es nem csak en ereztem, O is, mert meg O is voros lett. Szerintem ezt csak az erti,aki szinten atelte.
2012. jan. 2. 09:31
 28/35 A kérdező kommentje:
Szoval lehet azon a pillanaton,hogy nem hagytam szohoz jutni mulott ennyi dolog? Lehet tulreagalom,es semmi se,de lehet,hogy igen,es meg sose gondolkodtam el mas dolgok miatt,hogy tenyleg ennyi az elet. Ezt felelmetes belatni.(Most meghalt egy rokonunk 20 evesen, "veletlenul", o is valasztott,csak pont rosszkor volt rossz helyen szerencsetlen,lehet most ezert is erett meg,hogy kiirjam magambol, van idom gondolkodni, viszont teny neha meg eszembe jut az a pasi. Talalkozni mar nem hiszem,hogy fogunk, mivel evente 2x megyek haza. De ha meg igyis talalkoznank,na az csak kavarodas lenne, a ferjem miatt.)
2012. jan. 2. 09:36
 29/35 A kérdező kommentje:
Annyira belem ivodott az arca, minden....pedig sose szoktam figyelni az embereket,ruhajukat meg semmit reszletesen,emlekezni meg plane nem szoktam rajuk, en se ertem.
2012. jan. 2. 09:37
 30/35 anonim ***** válasza:
A fereggel valo kapcsolatodnak veget kellett ernie. Talan ez volt az, aminek meg kellett tortennie. Ha szobaallsz a plazas fickoval, akkor lehet masnap te pakolod ki a cuccait. De nagyon fura, hogy ez ennyire kinoz teged. Karmikus kapcsolatra gyanakszom en is, mert az emberek felismerik egymast. Ha igy van es dolgotok van egymassal, akkor fogtok meg talalkozni.Ebben kellene bizni.
2012. jan. 2. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!