Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas is erzett mar ilyet,...

Mas is erzett mar ilyet, annak ellenre, hogy hazas? Hogy kezelte?

Figyelt kérdés

Sose voltam kicsapongo, most se tervezem,hogy megcsalnam a ferjem. Nagy ritkan vagyok plazaban, most is csak vartam a ferjemre, es muszaj volt valahova beszaladnom mosdoba. Esett az eso,igy telefonalt, hogy uljek be valahova, gondoltam akkor varok ott egy kicsit. Elottem maszkalt egy nagyon elegans, kifinomult ferfi. Nem egy plaza fiucska, nem is az a tipikus oltonyos, hanem olyan, hmm..besorolhatatlan. De a nok tobbsege biztos hanyat vagodna tole. Eloszor fel se tunt,vagy 10x elment mellettem, kb a 10. utan neztem a szemebe. Es olyat ereztem, amit meg soha, valami belem hasitott. Teljesen forronak ereztem a testem, es hallottam,ahogy ver a szivem, bevallom meg is kivantam ot, sose volt meg ilyen. Mikor nem volt ferjem akkor se,most meg plane. Raadasul nalam ez mindig hetek kerdese volt,mire valamit elkezdtem erezni. Ez mi lehetett? Lehet naiv kerdes, de tenyleg ilyen eros valamit meg soha az eletemben nem ereztem. Elkezdett mosolyogni, oda jott hozzam es leult mellem, erre en fogtam magam es elmentem. Neha meg gondolok ra, pedig ez mar 2 eve tortent, es ma megint eszembe jutott, gondoltam megirom. Olyan furcsa az elet...Egyebkent szeretem a ferjem. Es meg soha senkit nem kivantam meg elso ranezesre, az elso latasra szerelemben meg nem hiszek, viszont nagyon furcsa fizikai tunteteket produkaltam. Ahogy nezett, mintha megallt volna az ido.

Vajon mi lett volna, ha akkor elkezdek vele beszelgetni? Mivel elmentem onnan,nyilvan gondolhatjatok, hogy nagyon szeretem a ferjem.

2012. jan. 1. 22:03
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Viszont azt a pasit is ugy szerettem,mint most a ferjem,ezert nem volt hazugsag az elejen,az hogy "kepzelhetitek mennyire szerettem", csak az utolso valaszolo kihozta belolem...hat kiderult,hogy nem voltam megbecsulve. Masnap kidobott ugy,hogy elotte lefekudt velem. Vajon kell annak a ferfinak jelentoseget tulajdonitanom? Es miert jut eszembe meg most is neha?
2012. jan. 1. 22:44
 12/35 anonim ***** válasza:

Az ilyen villámcsapásszerű érzésekből egyáltalán nem biztos, hogy harmonikus kapcsolat születne. Biztosan szenvedélyes, de nem biztosan harmonikus. Karmikus a kapcsolat velük, előző életünkből-életeinkből a lezáratlan feladatok vonzzák vissza a lelkeket egymáshoz. Ez nem feltétlen hozhat kapcsolatot, de, amint te is látod, jócskán elgondolkoztathatnak, számvetést idéznek elő.

Az életünkben több olyan esély kínálkozik, amikor valakivel harmonikus, több olyan, amikor ellentéteken alapuló szenvedélyes kapcsolatot tudunk kialakítani. És ez teljesen normális.

Velem nem pont ilyen, de bizony hasonló történt. Én helyretettem, és te? Nagyon sokat gondolkozol rajta, mint írtad. Miért? Miért olyan fontos ez neked?

2012. jan. 1. 22:49
 13/35 anonim ***** válasza:
Mert valami olyat éreztél amit soha. És nyilván azért gondolsz arra hogy mi lett volna ha... Én is hasonlót akartam írni csak nem mertem:), hogy nincsenek véletlenek és mikor egy másik ember iránt ilyen mély dolgokat érzünk ismeretlenül annak oka van, nem tudom mi de valami biztos. Talán a kémia, vagy előző élet, karmikus kapcsolat ki tudja...:)
2012. jan. 1. 22:51
 14/35 anonim ***** válasza:

Eletemben (38ev) 2-szer törtent meg ez, kb. 12 es 25 eves koromban. de a 2.csak "masolata" volt, talan a 2. nem is ez a kategoria. Nem voltam hazas akkor meg. Az elsö azota is foglalkoztat, pedig amugy platoi maradt, meg nem voltam felnöve a kapcsolathoz (elmenekültem, majd mashogy alakult az illetö sorsa), megcsak meg sem ismertük egymast. Megis, eddig megdöbbentö dolgok törtentek azota is "köztünk", es latom rajta, hogy ö is megdöbben, amikor ujra es ujra egymas fele repit a "veletlen"...

Az ezoterikus könyvek, regi bölcsessegekben azt irjak szerintem, hogy az ilyen talalkozasokbol tudjuk, ki az, aki "nekünk van teremtve".

Pl.: "A Másik Felünket föl lehet ismerni a szeme csillogásából - az emberek az idők kezdete óta így ismerik föl az igaz szerelmüket." (Paulo Coelho)

Hogy jol tetted-e? Neale Donald Walsch a Beszelgetesek Istennel (ezo) könyveben azt irja emlekeim szerint, hogy a vilagnak mashogy kene müködni ebben is, ilyenkor bele kene mennünk a kapcsolatba, ezt nem reszletezem tovabb. Erezzük is, hogy mast mond a szivünk, mast az esz. Osho szerint ha mast mond a sziv es az esz, akkor mindig a sziv gyöz...

Szerintem lehet, hogy igy van, de ebben a tarsadalomban elve figyelembe kell vennünk a tarsadalmi szokasokat, elvarasokat is. Nem taposhatunk kisgyerekek es masok eletebe, es jelenleg nem az az elfogadott, hogy ilyenkor felboritva az eletünket kezdemenyezünk. Ha a masik kezdemenyez... hu... ebbe bele sem merek gondolni... mert akkor az mar valosag, es nem platoi dolog, akkor azt is figyelembeveve kell dönteni...

2012. jan. 1. 22:52
 15/35 A kérdező kommentje:
Talan azert foglalkoztat ennyire. Mert imadtam valakit, aztan jott valaki(akirol irok), es 10 perc alatt annyit kaptam tole,amennyi szenvedelyt es "haromikus" erzetet talan meg soha senkitol. Szoba se allok vele, mert hogy en kapcsolatban vagyok. Aztan furcsa az elet vagy sem? Masnap megalazva, noi mivoltomat foldbe tiporva az a "ferfi" kidob, mint egy kutyat. A jelenlegi ferjem egyebkent kisertetisesen hasonlit ra, de csak kulsore. Tole szeretet kapok es tudom, hogy harominkusan letudjuk elni egymassal az eletunket. Szeretjuk egymast.
2012. jan. 1. 22:56
 16/35 A kérdező kommentje:

Harmonikus a rejtelyes ferfinal: Valahogy mintha az egesz vilag rendben lett volna hirtelen.

A ferjemnel: Tudom,hogy nem csalna meg, tenyleg feltetlen a bizalmam,ami a mai vilagban nagyszo, es kolcsonosen sejitjuk egymast at a bajokon.

2012. jan. 1. 22:57
 17/35 A kérdező kommentje:
Nem banom, mert akkor ez volt a helyes, es ez nem fog valtozni. Masnap viszont mar borzasztoan bantam, vagyis bantam volna,de fel evig csak hanytam (szoszerint is magamtol),hogy egy fereggel voltam, aztan elkezdtem erosen banni. Honapokig bantam. Aztan jott a ferjem,most nem banom,most csak ott az a "furcsa" erzes. Es a kerdes: Mi lenne ha...es vajon most milyen lenne az eletem. A ferjem kulfoldi,azota kulfoldon is elunk. Esely sincs,hogy ujra talalkozzunk.De ha akkor ot valasztom,talan most is otthon elnek,es minden olyan mas lenne. Talan csak ezt kezdtem el ezen gondolkodni.
2012. jan. 1. 23:00
 18/35 anonim ***** válasza:

Igen, ilyen van. Ilyen harmónia, amit írsz, minden a helyére kerül. Párkapcsolatban élve azonban nem biztos, hogy ugyanezt éled meg. Ezek az érzések erőteljesen összeköthetnek két embert, amíg karmikus feladatukat nem teljesítik. Egyébként az érez erősebb vonzódást, akinek "tartozása" van a másik felé.

Férjeddel valószínűleg lelkitársak, ún. ikerlelkek vagytok. Hasonlóan gondolkodtok, azonos értékrenddel bírtok, harmonikusan működtök együtt.

A két kapcsolat csak más minőségű. Elhiszem, hogy szereted a férjedet.

2012. jan. 1. 23:03
 19/35 anonim ***** válasza:

Ahogy a 22.49 irta, szerintem is karmikus, elözö eletbeli kapcsolat dolog, mert mi pl. hiaba nem ismertük egymast, olyan, mintha ismernem, es eddig minden beigazolodott, olyan, amilyennek kepzeltem. (Mar ami beigazolodott.)

Erdekes, hogy a 22.49 helyre tudta ezt rakni magaban. Hat en ujabb es ujabb lendülettel alltam eddig neki, de szerintem meg nem... Talan pont azert, ahogy a kerdezö is, mert a karmikus dolgok miatt nekünk dolgunk lenne itt egymassal. Es amig ebbe nem megyünk bele, addig nem rendezödik...(?)

Mindenfele ezo modszerrel, pl. agykontrollal elbucsuztam, nemreg egy varazsnyolcas nevü gyakorlatot olvastam erröl, de megis ujra eszembejutott eddig.

22.52

2012. jan. 1. 23:04
 20/35 anonim ***** válasza:
A fekete pasis vagyok:) Ahogy irtad, hogy lehet hogy O lenne ma a ferjed eszembe jutott egy teoria ami az ezoteriat erinti. Az eletunkben vannak elagazasok amelyekre ha raterunk megvaltozik az eletunk, voltakeppen mintha egy uj dimenzioba lepnenk. Ilyen alapon vannak peldaul a halalpontok is (mindenki eleteben van tobb is) amikor minden adott, hogy meghaljunk. De sokszor elsuhanunk ezek felett kulonbozo okokbol. Vannak azonban olyanok akik megerzik ezeket a lehetosegeket es szemelyeket(!)
2012. jan. 1. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!