Mas is erzett mar ilyet, annak ellenre, hogy hazas? Hogy kezelte?
Sose voltam kicsapongo, most se tervezem,hogy megcsalnam a ferjem. Nagy ritkan vagyok plazaban, most is csak vartam a ferjemre, es muszaj volt valahova beszaladnom mosdoba. Esett az eso,igy telefonalt, hogy uljek be valahova, gondoltam akkor varok ott egy kicsit. Elottem maszkalt egy nagyon elegans, kifinomult ferfi. Nem egy plaza fiucska, nem is az a tipikus oltonyos, hanem olyan, hmm..besorolhatatlan. De a nok tobbsege biztos hanyat vagodna tole. Eloszor fel se tunt,vagy 10x elment mellettem, kb a 10. utan neztem a szemebe. Es olyat ereztem, amit meg soha, valami belem hasitott. Teljesen forronak ereztem a testem, es hallottam,ahogy ver a szivem, bevallom meg is kivantam ot, sose volt meg ilyen. Mikor nem volt ferjem akkor se,most meg plane. Raadasul nalam ez mindig hetek kerdese volt,mire valamit elkezdtem erezni. Ez mi lehetett? Lehet naiv kerdes, de tenyleg ilyen eros valamit meg soha az eletemben nem ereztem. Elkezdett mosolyogni, oda jott hozzam es leult mellem, erre en fogtam magam es elmentem. Neha meg gondolok ra, pedig ez mar 2 eve tortent, es ma megint eszembe jutott, gondoltam megirom. Olyan furcsa az elet...Egyebkent szeretem a ferjem. Es meg soha senkit nem kivantam meg elso ranezesre, az elso latasra szerelemben meg nem hiszek, viszont nagyon furcsa fizikai tunteteket produkaltam. Ahogy nezett, mintha megallt volna az ido.
Vajon mi lett volna, ha akkor elkezdek vele beszelgetni? Mivel elmentem onnan,nyilvan gondolhatjatok, hogy nagyon szeretem a ferjem.
Számomra nincs benne semmi különös, velem már többször is volt ilyen, hogy elsőre megkívántam valakit, annyira egyben volt a pasi. De egyszer sem lett belőle semmi.
Én nem vagyok házas, de ez az érzés, hogy jön-e vagy sem, nem is attól függ, hogy független-e valaki, vagy sem.
Ez olyan nagyon erős vonzalom féle, zsigerből tudjuk, hogy az a másik ideális lenne. Én hiszek benne, hogy ilyenkor nem csalnak az érzékek, és a mindennapokban, igazi társként is megállnák a helyüket. Tehát nem lenne kiábrándulás, ha kapcsolatról lenne szó. Én legalábbis így gondolom. Mert mindkét férfit volt alkalmam valamennyire megismerni, kicsit belelátni az életükbe, és tudom, hogy így lenne, tökéletes páros lennék. Legalábbis ők számomra. Mert azt nem tudhatom, hogy ők valaha is éreztek-e így irántam. De szerintem nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!