Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mas is erzett mar ilyet,...

Mas is erzett mar ilyet, annak ellenre, hogy hazas? Hogy kezelte?

Figyelt kérdés

Sose voltam kicsapongo, most se tervezem,hogy megcsalnam a ferjem. Nagy ritkan vagyok plazaban, most is csak vartam a ferjemre, es muszaj volt valahova beszaladnom mosdoba. Esett az eso,igy telefonalt, hogy uljek be valahova, gondoltam akkor varok ott egy kicsit. Elottem maszkalt egy nagyon elegans, kifinomult ferfi. Nem egy plaza fiucska, nem is az a tipikus oltonyos, hanem olyan, hmm..besorolhatatlan. De a nok tobbsege biztos hanyat vagodna tole. Eloszor fel se tunt,vagy 10x elment mellettem, kb a 10. utan neztem a szemebe. Es olyat ereztem, amit meg soha, valami belem hasitott. Teljesen forronak ereztem a testem, es hallottam,ahogy ver a szivem, bevallom meg is kivantam ot, sose volt meg ilyen. Mikor nem volt ferjem akkor se,most meg plane. Raadasul nalam ez mindig hetek kerdese volt,mire valamit elkezdtem erezni. Ez mi lehetett? Lehet naiv kerdes, de tenyleg ilyen eros valamit meg soha az eletemben nem ereztem. Elkezdett mosolyogni, oda jott hozzam es leult mellem, erre en fogtam magam es elmentem. Neha meg gondolok ra, pedig ez mar 2 eve tortent, es ma megint eszembe jutott, gondoltam megirom. Olyan furcsa az elet...Egyebkent szeretem a ferjem. Es meg soha senkit nem kivantam meg elso ranezesre, az elso latasra szerelemben meg nem hiszek, viszont nagyon furcsa fizikai tunteteket produkaltam. Ahogy nezett, mintha megallt volna az ido.

Vajon mi lett volna, ha akkor elkezdek vele beszelgetni? Mivel elmentem onnan,nyilvan gondolhatjatok, hogy nagyon szeretem a ferjem.

2012. jan. 1. 22:03
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Felreertes ne essek, nem erzem ugy, hogy megbantam volna, hisz ez volt a helyes lepes. Es nyilvan nem tudhatjuk, de azert most jolesik vegre kibeszelni magambol,mivel a baratnoimnek se mondtam el. Kivancsi vagyok ti, hogy latjatok.
2012. jan. 1. 22:04
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nincs benne semmi különös, velem már többször is volt ilyen, hogy elsőre megkívántam valakit, annyira egyben volt a pasi. De egyszer sem lett belőle semmi.

Én nem vagyok házas, de ez az érzés, hogy jön-e vagy sem, nem is attól függ, hogy független-e valaki, vagy sem.

Ez olyan nagyon erős vonzalom féle, zsigerből tudjuk, hogy az a másik ideális lenne. Én hiszek benne, hogy ilyenkor nem csalnak az érzékek, és a mindennapokban, igazi társként is megállnák a helyüket. Tehát nem lenne kiábrándulás, ha kapcsolatról lenne szó. Én legalábbis így gondolom. Mert mindkét férfit volt alkalmam valamennyire megismerni, kicsit belelátni az életükbe, és tudom, hogy így lenne, tökéletes páros lennék. Legalábbis ők számomra. Mert azt nem tudhatom, hogy ők valaha is éreztek-e így irántam. De szerintem nem. :D

2012. jan. 1. 22:14
 3/35 anonim ***** válasza:
5%
Miért nem mondtad el a barátnőinek? Ez inkább oda való téma, nem ide. Ha ennyire nincs szoros viszony közöttetek, az nem barátság, csak "haverság".
2012. jan. 1. 22:14
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút belefér. Ezért szerintem senki nem vethet meg, emberek vagyunk...:) Egy ilyennek is kellett történnie az életedben. Valószínű nagyon helyes pasi és volt valami olyan kisugárzása ami nagyon megfogott.
2012. jan. 1. 22:16
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia, huu, tudom mirol beszelsz.En is ugyanolyan vagyok mint Te, mert jol meg kell ismernem valakit, hogy intim kapcsolat szoba keruljon. 40 vagyok, csak ket ferfival volt szexualis kapcsolatom es mar 4 eve senkivel.Es hat, azt be kell vallanom, hogy a szinesboruek irant soha semmilyen vonzalom nem volt.Es azt tortent, hogy a buszon leult velem szemben egy atlagosnak mondhato, fekete pasi, farmerban, poloban es zenet hallgatott fejhallgaton. talan csak annyira neztunk egymasra ahogy akarkik akik egymas melle leulnek. Akkor jott egy erzes amit meg nem ereztem. Pontosan az amit leirtal. Azon nyomban a karjaiba tudtam volna omolni. Szabalyosan beindultam. Majdnem megszolitottam. Aztan meg egy oraig tartott mire lenyugodtam. Sokat gondolkodtam en is, hogy mi lehetett az. nNagyon rejtelyes dolgok ezek. Valami az eroterekkel kapcsolatos dolog. Talan spiritisztak tudnak valaszolni.
2012. jan. 1. 22:16
 6/35 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen egyszer, máig nem tudom hová tenni, viszont annyival kellemetlenebb volt, hogy több órán át vele voltam, végig ott ült mellettem, és beszélgettünk, de mégis tudtuk, hogy nem lesz semmi... viszont láttam rajta is, hogy ugyanazt érzi, amit én, sose láttam még ilyet, hogy bárkire ilyen hatással lettem volna, és ráadásul ő is rám... érdekes egy helyzet volt.
2012. jan. 1. 22:21
 7/35 anonim ***** válasza:
49%
Tutira vámpír volt.
2012. jan. 1. 22:24
 8/35 anonim ***** válasza:
A 2. válaszoló nagyon sok olyan dolgot irt ami szerintem is igaz. Amúgy ne érezd magad kellemetlenül megesik az ilyen.Mondjuk az más tészta hogy ilyenkor nem tudja az ember h most elszalasztotta élete legjobb lehetőségét vagy sem.Nincsenek véletlenek szerintem és nem véletlen sodort oda valakit:D Vagy az volt a cél h megismerjed vagy egy próbatétel volt h elpártolsz e a férjedtől:D Amúgy szép dolog amit tettél remélem megbecsülnek rendesen.
2012. jan. 1. 22:24
 9/35 A kérdező kommentje:
"Baratnok", igazad van, sose volt igazi baratnom. En meg senkit se kivantam meg pusztan azert, ahogy kinez, lehet hulyen hangzik,nem vagyok alszent,ez van. Az mas dolog, hogy valaki jol nez ki,azt elismerem, de ez valami nagyon mas volt...Minden izzott,es o is ezt erezte valoszinuleg, mert leult mellem, en meg automatikusan fogtam magam es szonelkul elmentem, meg a koszoneset se fogadtam. Meg mindig nem banom, inkabb csak azota is gondolkodom rajta, es ez az ami furcsa.
2012. jan. 1. 22:38
 10/35 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg akkor se lett volna semmi,ha beszelgetunk. De lehet mar 1 mondat utan elrohantam volna, mert olyan alpari vagy akarmi...Es meg ennyire se adtam eselyt. Inkabb ezt banom,hogy 1 mondatot se hallgattam meg tole. Mert igy, ha bar nem is gondolok ra ugy, mint a ferjemre, eszembe jut, es ez amolyan "hulye" erzes. Egyebkent akkor a ferjem meg nem volt a ferjem. Nagyon furcsa az elet. Akkor meg egy masik ferfival voltam(de gondoltam,ha nem jonnek ertelmes valaszok,akkor bele se megyek a sztoriba), aki epp ra 1 nappal mondta ki azt, hogy vege, raadasul ugy,hogy elozo nap meg egyutt voltunk. A leendo ferjem akkor is ismertem,de akkor meg nem tekintettem ra tarskent. Viszont,ha akkor hagyom szohoz jutni azt a pasit,lehet most o lenne a ferjem. Vagy akar egy jo barat,akarmi. Viszont a kerdes ma is aktualis, mert ma mar ferjnel vagyok,de meg neha eszembe jut. Bocsassatok meg,hogy nem fejtettem ki az elejen, de muszaj volt megvarnom a reakciokat.
2012. jan. 1. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!