Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érezhetem így, hogy...

Miért érezhetem így, hogy kötődnék is de a szabadságra is vágyom?

Figyelt kérdés
úgy érzem ha ott vagyok amellett akivel szeretnék fejben sokszor elkalandozok és szabadságra vágyok, de ugyanakkor arra is hogy legyen valakim komolyan.
2011. dec. 30. 12:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
a mostani kapcsolatom is ilyen. igazából ő is hasonló mint én tehát nem szívatom őt.
2011. dec. 30. 13:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy egyébként?

Én a barátok/rokonok kapcsán mindig úgy voltam, hogy a "Jóból is megárt a sok".

A párkapcsolat kapcsán viszont 29 évesen találtam meg azt az embert (aki egyébként végig ott volt az orrom előtt, legjobb barátok voltunk 7 évig), akinél nem fordult meg az a fejemben, hogy szabadság vagy elkötelezettség.

1,5 hét után gondolkodás nélkül összeköltöztem vele és egy percig sem gondolkodtam, amikor megkérte a kezem.

Eljön majd az az ember, akinél te is így fogod érezni! :)

2011. dec. 30. 16:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, remélem én is megtalálom :) Amúgy 22 vagyok
2011. dec. 30. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!