Miért érezhetem így, hogy kötődnék is de a szabadságra is vágyom?
Figyelt kérdés
úgy érzem ha ott vagyok amellett akivel szeretnék fejben sokszor elkalandozok és szabadságra vágyok, de ugyanakkor arra is hogy legyen valakim komolyan.2011. dec. 30. 12:53
1/13 anonim válasza:
Sajnos en is igy vagyok ezzel.:( Fogalmam nincs miert.
2/13 A kérdező kommentje:
sokszor úgy vagyok ha van valakim akkor nem vagyok magam. nehezen tudom leírni, de lehet csak rossz emberrel voltam
2011. dec. 30. 13:03
3/13 anonim válasza:
akkor akivel együtt vagy hagyd békén szerencsétlent mert az ilyen emberek mint te csak megkeseridted egy olyan ember életét aki viszont komoly kapcsolatra vágyik...és ezt érzi is a másik hogy ha a másik nem tudja hányadán áll vele...legyél egyedül jobb az neked és ezzel megkímélsz más embereket is...
4/13 anonim válasza:
igen az is lehet hogy rossz emberekkel voltál,de ha te azt mondod hogy magad sem tudod hogy szabadságra vágysz e vagy kapcsolatra akkor nem hinném hogy a másikban van a hiba...döntsd el mit akarsz az élettől,magányosan tenkődni lengődni vagy egy társat akarsz magad mellé...
5/13 anonim válasza:
En most keszulok hazasodni es most is igy erzem.:( Pedig tudom, hogy tole jobbat mar nehez lenne talalni. Nem tudom..de megertelek, velem is igy van. Ha nincs senkim, akkor az a baj,ha meg van,akkor meg az. Es az a baj,hogy hiaba oregszem ez csak rosszabb lesz. En arra gyanakszom,hogy alapvetoen nagyon nagyon erzekeny vagyok,ezert rossz egyedul,na meg az ember tarsasleny. De en nagyon sokat voltam egyedul,mert inkabb egyedul voltam,mint a nem megfelelovel. Es talan mar a megfelelot se tudom ertekelni? Nalad ez nem lehet? Szoval, ha valaki tul sokat van egyedul, morbidan hangzik,de "megszereti", hogy mindig az van,amit akar,azt csinal amit akar stb.
7/13 anonim válasza:
gondolom kérdező te nő vagy....még hogy a férfiak nem tudják mit akarnak??:D
8/13 anonim válasza:
Én is így vagyok, nem csak párkapcsolatban, hanem barátságoknál is. Egyedül a legjobb barátnőm az, akivel nem érzem magam így. Jó lenne, ha találnék egy olyan embert, mint ő fiúban, biztos beleszeretnék.
9/13 anonim válasza:
13.06, en mindenkivel igy erzek, barat,rokon,mindenki. Ugyhogy en mar elfogadtam,hogy alapjraton nem az a gond,hogy vele vagyok,mert ot szeretem,hanem egyszeruen ilyen a termeszetem.
10/13 BlackSword válasza:
Szerintem is benned van a hiba... Nem a másikban, akiket szívatsz... Döntsd el mit akarsz, aztán ne változtatgas rajta percenként... Az sehová nem vezet, csak a kihagyott lehetőségek utáni bánkódásra... De a boldogsághoz tuti nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!