12évet voltunk együtt a férjemmel.3szór hagyott el, szabadságra vágyott. Külön vagyunk eltelt 2 év. Szeretne újra békülni,36éves vagyok. Kibékülnék vele akkor újra elhagyna? Szeretnék családot, félek hogy újra elmegy és itt maradok nélküle, gyerekkel
Ne isharagudj de szerintem neked se jó, hogy átjáróháznak nézi valaki az életed/ágyadat. Vagy kell vagy nem.
Megváltozni biztos nem fog. Amolyan kapaszkodónak tekint, hogy ne éreze magát 0nak mert már bizonyitottad neki, bármit tesz megbocsájtod. Szernitem ezeket teheted:
1, ha annyira vágysz gyerekre akkor bevállalod, hogy akár egyedül maradhatsz a kicsivel. Bár egy ilyen gyalogkakukk apukát nem igen értené a gyerek)
2,Békülsz de közben keresed a nagyŐt továbbra is
3, elküldöt a jó fenébe ahogy megérdemli s nélküle próbálsz családot alapítani más apukajellöltel
A sok negatív válasz után én azt mondanám...
...Mindenki megváltozhat.
Az ember hajlamos a másik embert "véglegesen" elítélni, miközben önmagának, akár 100x is új esélyt adna...
De talán érdemes lenne valahogy tesztelned, hogy tényleg megváltozott-e. És nem csak elhinni a "csábító" szavait.
17:06-os vagyok.
Talán irass vele egy olyan "házassági szerződést", hogyha elhagy - bármilyen okból - , vagy megcsal - akkor tartozik neked x összeggel és a gyermeketek élete végéig havi x összeggel... És ha ezt nem tudja megadni, akkor büntethető. :)) Tudom extrémnek hangzik, de ha ennyiszer átvert, megértheti hogy már nem bízol benne. És ha ő meg őszintén gondolja veled, akkor miért is ne írna alá egy ilyesmi jellegű "biztosítékot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!