12évet voltunk együtt a férjemmel.3szór hagyott el, szabadságra vágyott. Külön vagyunk eltelt 2 év. Szeretne újra békülni,36éves vagyok. Kibékülnék vele akkor újra elhagyna? Szeretnék családot, félek hogy újra elmegy és itt maradok nélküle, gyerekkel
Az vagyok aki a házassági szerződést javasoltam.
Felmerült itt az az érv, hogy amit én mondok, az nem házassági szerződés kategória. Oké. Lehet. De attól még másnéven lehet kötni ilyen megállapodást. Ma már mindenre lehet szerződést kötni. Csak kell 2 fél aki aláírja, meg 2 tanu. Mindegy minek nevezzük.
De mint olvasom, megpróbáltad felvetni hogy irasson rád valamit, és nemet mondott. Ez a hitelre lakás... ez semmi. Ahogy mondod, ezt elveszítenéd, ha elhagy. De esetleg mondd azt neki, hogy oké, vegyen hitelre lakást, fizesse ő a törlesztő részletet azután is, hogy elhagyott. Ebben már van valami. De persze ebbe sem fog belemenni.
Szerintem viszont így, hogy élből elutasította a rádiratást, szerintem nem gondolja komolyan.
Azzal meg szerintem ne törődj, hogy ő boldog lesz-e. Eddig is megoldotta. Nem tőled függ a boldogsága. Azzal foglalkozz, hogy Te boldog legyél.
Ez nem önzőség... egész egyszerűen nem dönthetsz helyette, nem cselekedhetsz helyette, nem is érezhetsz helyette.
Ha nem őszinte veled, te nem tudod boldoggá tenni. De emiatt te ne maradj boldogtalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!