12évet voltunk együtt a férjemmel.3szór hagyott el, szabadságra vágyott. Külön vagyunk eltelt 2 év. Szeretne újra békülni,36éves vagyok. Kibékülnék vele akkor újra elhagyna? Szeretnék családot, félek hogy újra elmegy és itt maradok nélküle, gyerekkel
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 16:52
21/38 anonim válasza:
Nem, mert ti épp az ellenkezőjéről beszéltetek. Egyébként semmi szomorú nincs benne,hanem szerintem ez a korrekt. Mindenki vigyen annyit, amennyit megszerzett. Hol igazságos az, ha az egyik fél keres fél milliót a másik minimálbért, vesznek egy házat és fele fele arányban oszlik el váláskor? Mert szerintem ez nagyon nem az. Persze a normális az lenne ha nem válnának el, de ha már válásra kerül a sor, akkor az legyen olyan, hogy senki ne szenvedjen hiányt benne. Márpedig egy ilyen különbségnél aki a többet keresi mindenképp nagyobb hiányt szenved. Na erre való a házassági szerződés, aki amit csinál és amit tesz, amennyit keres. Ez szól arról, hogy ne lehessen kihasználni a másikat, nem arról, hogy ki lehessen.
22/38 anonim válasza:
Kérdező! Közös gyereketek van? Mármint tudom, hogy most szeretne, de van már? Vagy te egyáltalán gondoltál gyerekvállalásra? Egyszer sem kerestél másik párt magad mellé a külön töltött idők alatt?
23/38 A kérdező kommentje:
VAN TULAJDONA,AMI CSAK AZ Ő NEVÉN VAN.DE ABBA A LAKÁSBA NEM CSAK ANYAGIAKAT DE,KÉTKEZI MUNKÁMAT IS BELERAKTAM.KÖZÖSEN FIZETÜNK MINDENT,A HITELEKET IS.KÖZÖS FEDEZETBŐL RENDEZTÜK BE.
2010. aug. 28. 17:33
24/38 anonim válasza:
A házatok akkor közös nem? Nézd, házasság alatt nem számít mi ki nevén van, nincs mitől félned. Ha a házasság alatt vettétek a házat, akkor a fele a tiéd, nem számít mennyit tettél bele. Ha csak a lábadat lógatni jártál volna be, akkor is a tiéd lenne a fele, ettől nem kell tartanod, a néven nem múlik semmi. A házassági szerződés való arra, hogy ha a másik nem csinál semmit, akkor ne jusson neki belőle, de valószínűleg nálatok ilyen nem volt és automatikusan is közösen csináltátok és közös is. Vagy mik az aggályaid?
25/38 A kérdező kommentje:
Közös gyerek nincs.egyikünknek sincs gyermeke még. gyerekvállalásra nálam csak orvosi segítséggel jöhet létre ,sajnos.. külön töltött idők alatt,rátaláltam egy jó érzésű embere.vele vagyok jelenleg is.
2010. aug. 28. 17:36
26/38 A kérdező kommentje:
A LAKÁS ,ÖRÖKÖLT TULAJDON.
2010. aug. 28. 17:38
27/38 anonim válasza:
Értem :( Viszont látom nem szereted ezt az embert :( Ha szeretnéd meg sem fordult volna a fejedben, hogy visszafogadd a volt férjedet :( Tudom milyen rossz az, amikor próbál az ember mást keresni, dehát nagy Ő csak egy van. 12 év alatt én úgy gondolom kiismerted a férjed. Mi nem ismerjük. Van rá esély, hogy most tényleg komolyan gondolja az egészet?
28/38 anonim válasza:
Jaaaa, a férjed öröksége? Na az más. Az az övé, de mivel történt felújítás annak az összegének a fele akkoris téged illet, szóval nyugi annyira nem egyszerű ez az egész :)
29/38 A kérdező kommentje:
Van rá esély, igen hogy most tényleg komolyan gondolja,de arra is van esély,hogy nem.
2010. aug. 28. 17:42
30/38 anonim válasza:
Szerintem azért hozhatta fel a gyerek témát, hogy ez maga a biztosíték arra, hogy komolyan gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!