12évet voltunk együtt a férjemmel.3szór hagyott el, szabadságra vágyott. Külön vagyunk eltelt 2 év. Szeretne újra békülni,36éves vagyok. Kibékülnék vele akkor újra elhagyna? Szeretnék családot, félek hogy újra elmegy és itt maradok nélküle, gyerekkel
17:06-os
"házassági szerződést"jól hangzik.de nem tudom ,hogy megvalósítható ez így . ?
17:16-os, de lehet hogy már nem jó neki külföldön... és amúgy is haza jönne, de ez így nagyon jól eladható szöveg, hogy "csak miattad mennék haza".
17:06-os vagyok. Igen szerintem megvalósítható a házassági szerződés. Ügyvéd jelenlétében, tanukkal. De lehet már eleve valami olyasmit kellene belevenni, ami a tulajdonában van. Egy ház pl. amit ténylegesen el tudsz tőle venni, hogyha cserben hagy. És szerintem bele kéne venni a szerződésbe az okokat is. Sőt még lehetne benne olyan záradék is, hogyha gyanus lesz és magánnyomozót fogadsz és bebizonyosodik, hogy igazad van, akkor a nyomozó költsége is őt terheli. :)
Szerintem ez nagyon vagány lenne, és tuti beijed ettől, hogyha nem őszintén akarja veled újra kezdeni.
Ja és még annyi, hogy nem feltétlenül kell eljutni a megvalósításáig a szerződésnek... már jóval előtte megtudhatod, hogy komolyan gondolja-e. Ez jó teszt lehet.
Fogalmazd meg ezt a szerződést és küld el neki. Mondd meg neki, hogyha ezt hajlandó aláírni akkor jöjjön haza, szivesen várod és kezdődhet a közös család projekt. :)
17:21.
Pont az a lényege, hogy ne kerüljön sor arra, hogy elvegye tőle a tulajdonát.
Ez csak egy biztosíték arra, hogy nem vágja át mégegyszer.
Egyébként pedig szerintem elég szomorú, hogy a mai világban büntetlenül cserben lehet hagyni a társunkat és "csak" azzal távozunk, ami amúgy is a mienk volt. Miközben az évek során sokkal többet feladtunk és segítettünk a másiknak abban, hogy megszerezze azt, ami végül "csak" az övé lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!