Mitől érezhetem úgy, hogy "eddig tartott az életem"?
Ha a jövőbe nézek,nem látom magam benne.Mintha én azt már nem élném meg,mintha semmi keresnivalóm nem lenne benne.Nincsenek vágyaim,céljaim,barátaim,pasim.Nem tudom mi a akarok lenni.Úgy érzem soha nem lesz barátom.Úgy érzem,soha nem találok igaz barátnőket.
pedig még csak 18 vagyok.
persze volt ez másképp is,mikor tudtam mi akarok lenni(de nem tettem érte semmit)voltak barátaim(bár ők idézőjelesek) és barátom.Viszont 2 hónapja csak nagy ürességet érzek.Úgy érzem szellemileg elfáradtam.
Én pont ezt éreztem 14 éves korom óta. A szülői ház hibája.
Próbálj tanulni vagy dolgozni, minél előbb társat találni.
A jövőt én sem látom, pedig úgy érzem lenne ilyen képességem.
"Ha a jövőbe nézek,nem látom magam benne."
irány az ezotéria témakör!
szerintem depis vagy:S menj el pszichológushoz, sokat segíthet! esetleg keress meg egy tanácsadót, aki segíthet eldönteni, hogy hol tanulj tovább, jó ötleteket adhat!
sok sikert!
ismerős a helyzet. én több mint egy éve így vagyok, már nagyon nyomasztó, de szép lassan kijövök belőle. keress célokat, elfoglaltságot, keress egy normális barátot. nálam a sport az ami kicsit segített, mert anélkül bele sem merek gondolni..
22f
Pszichiáter! Egyébként a kedves válaszolók mellőzzék az afféle "bölcsességeket", hogy "szedd össze magad", mert egy depressziós erre nem képes, és "tűzz ki célt magad elé", amikor ehhez fásult, és nem érdekli. Ez egy betegség, amit kezelni kell. Sokat segíthet a jó szakember mellet a megértő család — ha van ilyen.
Ha kezelteted magad, ne görcsölj a jövőn. Arra úgysincs ráhatásod. Majd kialakulnak a dolgok maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!