Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől érezhetem úgy, hogy...

Mitől érezhetem úgy, hogy "eddig tartott az életem"?

Figyelt kérdés

Ha a jövőbe nézek,nem látom magam benne.Mintha én azt már nem élném meg,mintha semmi keresnivalóm nem lenne benne.Nincsenek vágyaim,céljaim,barátaim,pasim.Nem tudom mi a akarok lenni.Úgy érzem soha nem lesz barátom.Úgy érzem,soha nem találok igaz barátnőket.

pedig még csak 18 vagyok.

persze volt ez másképp is,mikor tudtam mi akarok lenni(de nem tettem érte semmit)voltak barátaim(bár ők idézőjelesek) és barátom.Viszont 2 hónapja csak nagy ürességet érzek.Úgy érzem szellemileg elfáradtam.

2010. aug. 30. 17:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A 18 éves kor körüli időszak nagyon sok embernek válságos kor. Nem kell attól még senkit kezelésre toloncolni. Az embernek meg kell tanulnia túlélni a csalódásait, szembenézni a felnőttkorral, ahol az álmok nem úgy válnak valóra, ahogy azt elterveztük. Meg kell találni önmagunkat, felismerni az értékeinket, hogy már ne legyen muszáj a tömeg után majmolni a divatot. Hogy legyen önálló véleményünk, gondolataink, egyéniségünk, amit felvállalhatunk akár másokkal szemben is. Mindez nem egyszerű, de ettől még senki sem beteg. Persze tudni kell segítséget kérni. De az én véleményem szerint ezen a krízisen minden NORMÁLIS ember átmegy a második X felé közeledve.
2010. aug. 30. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi történt két hónappal ezelött?
2010. szept. 1. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy túl jó dolgod van? Nem kell semmiért sem harcolnod? Tűzzél ki vmi célt és gürizz érte =>sikerélmény.
2010. szept. 5. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
08-30 17:44-nál a pont! Vagy ha már mindenképp kell célt kitűzni legyen az, hogy keresel egy JÓ ORVOST! De jót, mert én is jártram psziológushoz meg pszihiáterhez (bocsi, ha nem jól írtam), de az nem nagyon használt. A jó doki az segít. Vagy egy jó társ, mert nálam az vált be.
2010. szept. 5. 20:44
 15/17 anonim válasza:

szerintem azért nem is találsz magadnak barátot, mert a környzetedre ez a hozzáálás és negatívum sugárzik ki. Én is így éreztem sokáig, de mikor változtattam a hozzáálásomon és egy kicsit kedvesebb mosolyógósabb lettem és önmagamat adtam rögötn lettek barátaim:)

Próbáld a dolgok jó oldalát nézni(=

Bár ez most nekem sem megy:S

Szánj magadra egy kis időt ha fáradt vagy pl, egy nap maradj otthon pihizz meg forró fürdő és önbizalomtréning:)

Sok $ikert;)

2010. szept. 5. 20:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Itt vannak a könnyű kis filozófiák. Mantrák is vannak, családos versek, iskolás sztorik, hátha találsz valami értelmeset, ami segít rajtad: [link]
2010. szept. 5. 23:10
 17/17 anonim válasza:
Nem kell ide orvos én is ugyanigy vok a dolgokkal.Szerintem sokan vannak még igy talán azok akik a véglatakben vannak vagy rosz sorsú gyerekkor vagy nagy elkényeztetés miatt.
2010. szept. 6. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!