Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érezhetem magam töréken...

Hogyan érezhetem magam törékeny nőnek férjem mellett, ha nagyon magas vagyok?

Figyelt kérdés

Azt gondoltam, hogy 187 cm-emmel, egy gyermek szülése után, 34 évesen már nem lehet kérdés. Jelenlegi házasságomban férjem (akivel 3 éve vagyunk együtt) 5-6 cm-rel magasabb nálam. Úgy érzem, magasságomnál fogva, főleg vitáink során úgy viselkedik, mint egy megtermett férfi vetélytársával.

Hogyan tudathatnám vele szavakon kívül, hogy termetem ellenére gyenge, szó szerint törékeny nő volnék?

2010. márc. 31. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nem lesz könnyű a kosárlabdázó alkatoddal. Legfeljebb lelki törékenységre törekedhetsz, az meg szerintem nem illik össze a külsőddel.

Fogadd el magad és fogadjon el ő is. Ha erre képtelen, nem szeret igazán. ehet, hogy újabban egy kis segdugasz nőről álmodozik. Ez /is/ állhat a viselkedése mögött .

2010. márc. 31. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy. :( Én is 178 cm vagyok, a barátnőim mind picik és vékonyak.. őket mindenki (még a férjem is) csak "babusgatja", de velem érdekes módon úgy viselkednek a pasik (Barátnőim férjei is) mint a haverjukkal. Én betudtam annak, hogy ilyen szép szál vagyok (pedig vékony vagyok, csak nagyon hosszú), egyszerűen engem nem vesznek a törékeny női kategóriába. Én már megszoktam, az ellenkezője lenne furcsa :)
2010. márc. 31. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is magas vagyok.De nem is akarok a "törékeny nő" kategóriába tartozni.Mondjuk soha nem is voltam egy nőies alkat.De nem is akarok az lenni. :)
2010. márc. 31. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát igen, én is igy vagyok vele. 183 centi vagyok.

Világ életemben olyan férfit keresetem, aki babusgat, szeretget. Talán éppen ezért, mert más emberek sosem kezeltek törékeny lelkű nőként. Pedig a nő, az akkor is női lelkű marad, akármilyen magas is.

2010. márc. 31. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:

A 2. vagyok újra. Sőt, képzeld, a minap találkoztam egy 199 cm-es fiúval. És úgy elképeltem, milyen lenne odabújni hozzá... Jó egy fejjel magasabb nálam. (A férjem 5 cm-rel magasabb nálam, azaz épphogy egyszinten vagyunk) :)

De nem jött az érzés, hogy milyen jó lenne "elveszni" ott azon a mellkason. Azt hiszem, hogy én ezt a formát már akkor sem tudnám hozni, ha a hőn szeretett férjem holnapra nőne 30 cm-t sem. :)

2010. márc. 31. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg a férjednek,hogy szeretnéd ha nőként bánna veled.Mondd meg neki mit szeretnél kapni tőle, hogy nőnek érezd magad mellette.
2010. márc. 31. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!