Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben felhivnád a...

Ebben az esetben felhivnád a sógornőd vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Kicsit ideges vagyok.Telefonos kapcsolatban vagyok a sógornőmmel(messze lakik)Ha felhiv igyekszem rövidre fogni a beszélgetést vagy átadom a férjemnek a telót.

Tegnap felhivott egyedül voltam,dumálgattunk,meséltem neki ezt azt és hogy majd az anyjától szeretnék szivességet kérni de nem telefontéma és ugyis jönnek szombaton.

Erre ma felhiv anyósom hogy mi az a szivesség merthogy beszélt a lányával és mondta hogy akarok valamit.Neki is elmondtam hogy nem telefontéma majd megbeszéljük.

Legszivesebben felhivnám a sógornőm és kiosztanám,miért kell állandoan bekavarnia?Szét tudnék robbani.

2011. dec. 29. 11:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Inkább örülnél, hogy normális a sógornőd, örült a babának, semmi gonoszságot nem látok abban, hogy megemlítette az anyjának, hogy beszélni akarsz vele. Szerintem te állsz hozzá negatívan. Lehet pletyos, de nem rosszindulatúan.
2011. dec. 29. 15:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Jaj,Istenkém,te olyan vagy,mint az én sógornőm....na,jó,ő rosszabb...:)Dehogy nektek semmi nem jó,magadnak mondogasd,hogy "hallgatni arany",meg hasonlók,mert az a szerencsétlen csak jót akart,nem rosszindulatból tette....Legközelebb fogd be a szád és kész....
2011. dec. 31. 13:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!