Miért nem bíznak meg egyes szülők a gyerekeikben? Barátnőmet, mióta barátja van, alig engedik el. Fél6ra haza kell érnie.
Figyelt kérdés
15 éves és max.2 óra hosszára engedik el a barátjával, mert,hogy lefognak feküdni! Közben meg egyáltalán nem akarnak még.. Ez engem annyiban érint,hogy azóta hozzám is alig akarják engedni,úgy kell bejelentkeznem,hogy tényleg nálunk alszik és nem a barátjánál.. Mit tudna csinálni?Hogy bizonyítsa be,hogy érdemli a bizalmukat? Kitűnő tanuló.nem értem..:S2011. dec. 28. 22:35
11/11 A kérdező kommentje:
a kérdésemre nem kaptam választ, de nem baj:) Értem én ezeket a véleményeket a dologról, de miért szólna egy kapcsolat csak a szexről? Ez akkora hülyeség..Így alig marad idejük bármire is.. másfél- 2 óra alatt..3 hónapja vannak együtt.
Azért sem értem, mert engem anyukám elengedett a barátomhoz.. volt,hogy 10ig vele voltam, mégse feküdtünk le és ezt anya is tudta.. Ezért engedett el, mert megbízott bennem, mindent megbeszélek vele és tudta, hogy szólnék,ha kell fogamzásgátló vagy ilyesmi.. EZÉRT nem értem. Másnál nincs ilyen??
2011. dec. 29. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!