Külföldön élők! Milyen gyakran jöttök haza? Hogy bírjátok?
Én Oxfordban élek a párommal.Mi évente egyszer megyünk haza 1-2 hétre.
Pl: Idén májusban voltunk otthon 2 hetet,de már tudjuk,hogy jövőre nem megyünk haza majd talán utána következő évben..Azok egyszerű: Elég sokba kerül a hazamenetel is.Így most a pénzt másra költjük..
A családdal meg továbbra is tudjuk tartani a kapcsolatot webkamerán,telefonon,skype-on keresztül mint eddig.
Én évente 1x, esetleg 2x megyek, pedig Európán belül vagyok. De olyan is volt már, hogy 1,5 évig nem mentem haza. De az még az elején volt, amikor inkább a pénzgyűjtésre koncentráltam.
Jól bírom, pár családtag van csak, akikkel nem olyan szoros, bensőséges a viszonyom, megvagyok akkor is, ha ilyen ritkán látom őket, a tesóm is messze lakik Pesttől, felesége, gyereke van. A barátaim sokszor hiányoznak, de ha otthon lennék, sem találkoznánk olyan sűrűn, többen elköltöztek Pestről, közelebb-távolabb onnan, ill. férjük, gyerekük lett, mikor még Mo.-on laktam, az utolsó 1 évben csak kb. 2x találkoztam többségükkel, de olyan is volt, akivel csak 1x. Egyikükkel találkoztam csak kb. havi szinten. Tehát ezek után minek is lennék otthon.
Én Ausztriában lakom, úgyhogy szerencsére gyakran, 2-3 havonta hazamegyek hétvégézni, családhoz, barátokhoz.
Előtte Chilében laktam, most direkt egy közeli helyet akartam, ahonnan akármikor hazamehetek, ha rám tör a honvágy. Így tökéletes. :)
23/L
első: húúú, ha én angliában laknék, 2-3 havonta hazamennék.
most csak félévente szoktam, nehéz kibírni (Észak-Afrika), de tök jó lenne sűrűbben, csak túl sok pénz :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!