Miért nem bíznak meg egyes szülők a gyerekeikben? Barátnőmet, mióta barátja van, alig engedik el. Fél6ra haza kell érnie.
majd ha lesz gyereked akkor te is megpróbálod védeni úgy ahogy tudod
ők azzal akarják, hogy nem igazán engedik sehova, nem a legjobb megoldás de ők így gondolják
Nézd a fiatalok ebben a korban több kevesebb hülyeséget csinálnak.
Naiva az a szülő, aki 100%-ban bízik tini gyermekében. Persze most a sokan felhördülnek, hogy hova a bizalom, de az ember ilyenkor nem teljesen látja jól át tetteit. Aki ezt felismeri az nem bizalmatlan hanem belátó és sok bajtól kíméli meg magát és csemetéjét.
Tudnék erről mesélni pár storyt. :)
15 éves emberkék egy óra alatt is lezavarnak vagy 5 menetet! :D
valahol azért érthetőek a szülők is, bár szerintem ez a "lustábbik" megoldás. Én a szülők helyében inkább azon lennék, hogy legyenek nálunk. beszélnék a lányommal, hogy ha már nem bírják tovább, akkor legalább tudjunk róla és elvinném nőgyógyászhoz stb ..
15 évesen ma már sajnos bármi lehetséges, éppen ezért lenne nagyon fontos a bizalom.
Ha még nem akkarnak hol a probléba?
Mikor felnő megköszöni hogy a szülei nem hagyták el kalodni, a jegyei is azért jók mert időben otthon van és még tanulhat.
Tudod hány lányt fektettem én meg úgy, hogy elvben úgy indult a nap, hogy nem fog megtörténni?
És tényleg nem kamu volt, előtte úgy is gondolta, szüleinek is azt mondta volna, de aztán egy kis összebújás, simogatás aztán csak megtörtént a dolog, majd utána az elkéset észbe kapás.
Mióta van barátja ? Esetleg épp azóta, hogy igen korán sötétedik ? Mert az már igaz, hogy igen rövid idő alatt 2 óra az tengernyi, hogy megfektessenek valakit, vagy bármi történjen vele. Azért elengedik próbálkoznak a féltő szülők. Egyszerűen csak féltik szerintem és nem csak hogy mit csinál a barátjánál, vagy nálad, hanem, hogy úton hazafelé mi történik vele.
Sajnos rengeteg dolog megtörténik.
Épp felakartam tenni egy kérdést, hogy egy egy rossz hír után a híradóban jobban féltik e a gyereküket az emberek.
Én most azt láttam tegnap külföldön (de akárhol lehet) hogy anyuka a jóbarátjához elvitte a 9 éves kislányát, mert ketten élnek és anyuka influenzával küszködik, addig a barát vigyázzon a gyerekre. Addig az meg betette a gyerek kezét , lábát, és a fejét a mélyhűtőjébe.
Hát ettől félünk mi szülők, és mégis bátornak kell lennünk, és elengednünk a gyerekeket.
Mert ezek nem csak a tv-ben vannak, és nem csak mással történnek meg. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!