Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a kollégáiddal a...

Milyen a kollégáiddal a kapcsolatod?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy nagyon rideg a légkör a munkahelyemen. Hiányzik a meleg, barátságos, szeretetteli légkör. Tudom talán nagy elvárás a szeretetteli, de könnyebb úgy dolgozni, hogy jó a hangulat, hogy örülnek nekem ha reggel bemegyek, ha örömmel megyek hozzájuk és várom hogy találkozzunk. Nálunk a furkálódás megy, másfél év után csodálkoztak rá, hogy 35 éves vagyok, mert eddig nem voltak kíváncsiak igazán, nem kérdeztek szinte semmit. Vagyis kíváncsiak voltak, mert visszahallottam miket terjesztenek, gondolnak rólam az iwiw-es képeim alapján...

Minden munkahely ilyen, vagy - ez csak a válság miatt marják az emberek egymást, féltve a munkahelyüket - csak én fogok ki ilyeneket?

2011. dec. 28. 11:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: még annyi, hogy 5 éve emiatt simán váltottam volna munkahelyet, de ma annyira gáz a munkaerőpiac, hogy meg sem fordul a fejemben, hogy pusztán emiatt váltsak. Persze, ha lenne jobb, és már előre felvennének, akkor lehet róla szó, de az is inkább az uncsi munka miatt lenne, a rossz társaságot megtanultam elhordozni így 29 éves koromra. :-(. De valóban igazad van, hogy könnyebb a munka, ha jó a légkör, és azt hiszem, reménykedhetsz, hogy máshol majd egyszer jobb lesz, mert vannak jó légkörű munkahelyek is.
2011. dec. 31. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!