Szerintetek gonosz ember vagyok ezért?
Figyelt kérdés
nos az a helyzet, hogy a családom egyes tagjai kitalálták a megkérdezésem nélkül, hogy vesznek nekem egy kutyát, mert hogy szerintük nekem szükségem van arra. van itt már egy kutya, azzal sem törődök, nem az enyém, nem kell. nem akarok kutyát. egyszer ez szóba került, hogy kapok kutyát, amikor én is ott voltam, és én határozottan meg mondtam nekik, hogy nem akarok kutyát, de csak legyintettek rá, és mondták, hogy de de kell.
a másik, hogy vannak cicáim, és félek, ha idehoznak egy új kutyát, majd elkergeti a cicákat és esetleg bántja is őket.
szóval arra gondoltam, ha meghozzák a kutyát egyszerűen kinyitom neki a kaput és szépen hagyom, hogy elkóboroljon.
2011. dec. 27. 18:21
21/21 anonim válasza:
Lehet, hogy a macskáidtól akarnak így megszabadulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!