Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gonosz ember...

Szerintetek gonosz ember vagyok ezért?

Figyelt kérdés

nos az a helyzet, hogy a családom egyes tagjai kitalálták a megkérdezésem nélkül, hogy vesznek nekem egy kutyát, mert hogy szerintük nekem szükségem van arra. van itt már egy kutya, azzal sem törődök, nem az enyém, nem kell. nem akarok kutyát. egyszer ez szóba került, hogy kapok kutyát, amikor én is ott voltam, és én határozottan meg mondtam nekik, hogy nem akarok kutyát, de csak legyintettek rá, és mondták, hogy de de kell.

a másik, hogy vannak cicáim, és félek, ha idehoznak egy új kutyát, majd elkergeti a cicákat és esetleg bántja is őket.

szóval arra gondoltam, ha meghozzák a kutyát egyszerűen kinyitom neki a kaput és szépen hagyom, hogy elkóboroljon.

2011. dec. 27. 18:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

1 élő állatot ajándékba adni bunkóság, extra bunkóság, ha annak ellenére ajándékozzák, hogy kijelentik, hogy nem kell

2 szívtelenség és gonoszság viszont kiengedni és kóborrá tenni vagy megöletni egy kocsival----ha beállítanak a kutyáva, keress neki gazdát!!!!

2011. dec. 27. 18:38
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Kérdezd meg tőlük,hogy ők fizetik-e utána az adót, az oltásokat, a kaját, mert te nem fizeted
2011. dec. 27. 18:40
 13/21 A kérdező kommentje:
teljesen igazatok van abban, amiket írtok. valószínűleg, ha itt lesz a kutya, biztos nem lesz szívem csak úgy kitenni, ezt így mérgemben képzeltem el, mert tényleg mérges vagyok, hogy ennyire nem vesz komolyan a családom. nem a kutyán kéne ezt megbosszulnom, csak nem tudom, mit csináljak. amúgy 15 vagyok.
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is szívtelen vagy. :S Mondd meg hogy neked nem kell kutya és kész,ha meg nem értik és mégis vesznek egyet akkor eszedbe ne jusson kidobni,keress neki egy értelmes gazdát.
 15/21 A kérdező kommentje:
a pénz nem lenne gond, amúgy mamáméknál lakom, és szánna erre pénzt gondolom.
2011. dec. 27. 18:41
 16/21 anonim ***** válasza:
57%

Akkor tartom a véleményem, ha tényleg megveszik a kutyát akaratod ellenére, akkor add oda valakinek.

Ha elereszted, a végén még kapsz egy másikat, mert szegénykémnek megszökött a kutyusa...

2011. dec. 27. 18:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen, a leírásod alapján gonosz ember vagy. Legalább vidd be egy menhelyre vagy annyi gerincesség legyen benned, hogy meghirdeted, hátha kell valakinek ingyen, aki gondját viseli. Az utcára ne tedd!
2011. dec. 27. 19:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe úgy kicsesznék velük, hogy mindig lepasszolnám hozzájuk azt a szegény kutyust. Átvinnéd mondjuk szerdán, és vasárnap érte mennél. Aztán köv. héten átvinnéd kedden, stb. Ha a fejedhez vágják, akkor megmondod, hogy ezt kutyát te nem akartad, és maguknak szerezték inkább, mint neked.

Semmiképp ne dobd ki. Ha ki lesz dobva szegény, azt az idióta rokonaid tegyék, de ne te.

De mégis, miféle családod van? Nem igazán értem...

2011. dec. 27. 19:25
 19/21 anonim ***** válasza:
86%

Jól van, most már elég lesz.. se nem gonosz, se nem szívtelen a kérdezö. Csak egy 15 éves kamasz, aki nem gondolt bele, hogy van más, humánusabb módja is a kutya-probléma megoldásának.

Ahogy már azt többen kifejtették: semmiképp se hagyd csak úgy elkóborolni szegény állatot. Vagy lebeszéled a családod vagy késöbb elajándékozod a kutyust, ennyi.

Sok sikert!

2011. dec. 27. 20:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem gonosz vagy, inkább csak dühös és tehetetlennek érzed magad, amiért a családod ennyire figyelmen kívül hagyja azt, hogy mit is szeretnél te.

Itt szoktuk elrontani: mi csak jót akarunk a másiknak, de azt a jót, amit mi képzelünk el neki, s nem azt, amit ő szeretne, még akkor sem, ha nyíltan kimondja.

Amúgy meg lefogadom, ha meglátod a kutyust, ellágyulsz, egy kiskutya annyira vicces és kedves kis élőlény, a jobbik énjét hozza elő az embernek.

2011. dec. 28. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!