Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám kikészít, nem tudom...

Az anyám kikészít, nem tudom csinálni az egyetemet. Mi lesz most?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem,az év elején már kivettem az összes könyvet,beszereztem minden jegyzetet,előadásokra és szemináriumokra eljártam. Az egész napom könyvtárban telt, a ktöelezőkön kívül tantárgyanként mindenből plus legalább 5 könyvet olvastam,ha ne mtöbbet..az egyik tanár is megmondta,hogy nekem van a legtöbb anyagom,másik 3 is nagyon bír..

egy barátom sincs,csak az egyetem,nem buliztam egyszer sem,itt a vizsgaidőszak és anyám kikészít

hetek óta azt mondja,hogy nem tanulsz

nem lesz belőled semmi

az érettségi nem elég

meg hogy nincs értelme dolgoznia,mert nem tanulok

TELJESEN KIKÉSZÍT

semmi mást nem csináltam eddig

ráadásul azt tanulom,amit ő szeretne 100000-rel

és nem azt,ami engem érdekel

2011. dec. 27. 18:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

egyébként majdnam azt csinálom, amit ő akart, mert át tudta volna adni a tudását.

Szóval kézzel-lábbal ágáltam, aztán én is oda jutottam, merthogy belőlem sem lett sem világhíres zongorista, sem nyelvzseni, sem más...

és mennyivel előrébb lennék már, ha az általa javasolt szakmára szánok2-3 évet !!!!!!!

fényévekkel !!!!!!

2011. dec. 29. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!