Az anyám kikészít, nem tudom csinálni az egyetemet. Mi lesz most?
Idén kezdtem,az év elején már kivettem az összes könyvet,beszereztem minden jegyzetet,előadásokra és szemináriumokra eljártam. Az egész napom könyvtárban telt, a ktöelezőkön kívül tantárgyanként mindenből plus legalább 5 könyvet olvastam,ha ne mtöbbet..az egyik tanár is megmondta,hogy nekem van a legtöbb anyagom,másik 3 is nagyon bír..
egy barátom sincs,csak az egyetem,nem buliztam egyszer sem,itt a vizsgaidőszak és anyám kikészít
hetek óta azt mondja,hogy nem tanulsz
nem lesz belőled semmi
az érettségi nem elég
meg hogy nincs értelme dolgoznia,mert nem tanulok
TELJESEN KIKÉSZÍT
semmi mást nem csináltam eddig
ráadásul azt tanulom,amit ő szeretne 100000-rel
és nem azt,ami engem érdekel
Nem megy,tesómat is így készítette ki.
Kitűnő érettségivel jött haza, 2 dicsérettel és erre nem gratulációt kapott,hanem hogy miért nem szerzett több dicséretet és még egy nyelvvizsgát ?????????
Ja és most az egyetemen,az évfolyamon csak 4 én beszélek négy nyelven és erre azt mondja,hogy nem tanulok............. meg sose tanultam...mondom neki,hogy ne hazudjon már,erre azt mondja,hogy ő nem hazudik.
És mi lenne, ha egyszerűen nem foglalkoznál vele?
Ereszd el a füled mellett amit mond, és kész.
Mit tanulnál, és mi tanulsz?
Miért választottad azt, amit ő akart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!